**KRISTIANSAND: Stjal baller fra hage

23.18** Politiet ble kontaktet da en huseier i Sjekteveien observerte en bil utenfor boligen. En person fra bilen gikk inn hagen hans, og gjorde seg til kjeltring for noe så lite som en fotball og en basketball. Etter 20 minutter ble politiet kontaktet igjen. Denne gangen hadde huseieren fått tak i tyven, som leverte tilbake ballene.

**VENNESLA: 15-åring kjørte moped

23.39** En 15-åring ble stoppet av politiet i Vennesla da vedkommende kjørte moped uten gyldig førerkort. Mopedisten er anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Lå rett ut i Skippergata

00.11** En 48 år gammel mann ble kjørt til legevakten for sjekk etter at han ble funnet liggende rett ut på en trapp i Skippergata. Mannen kunne ikke ta vare på seg selv, og klaget på magesmerter. Etter legevaktbesøket ble mannen kjørt hjem av patruljen.

**KRISTIANSAND: Fikk hjelp av politiet

00.46** En overstadig beruset person ble tatt hånd om av politiet etter at vedkommende ble funnet liggende på gaten ved Kiwi i Markens gate.

SØGNE: Kastet 25 liter beis på bil

KRISTIANSAND: Lette etter blotter iført kvinneklær

**KRISTIANSAND: Innbrakt i drukkenskapsarresten

01.00** En mann fikk valget om å forlate Kvadraturen eller å bli innsatt i drukkenskapsarresten etter en krangel om en mobiltelefon utenfor 7-Eleven i Markens gate. Vedkommende valgte tilsynelatende det første alternativet, og fikk gå. Drøye to timer senere møtte han imidlertid politipatruljen ved utestedet Leopold i Vestre Strandgate. Dermed ble måtte han tilbringe resten av natten i drukkenskapsarresten likevel, og ble anmeldt for å ikke ha etterkommet politiets pålegg.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne til legevakten

01.07** Ambulansepersonell ble sendt til utestedet Rederiet i Vestre Strandgate etter at ansatte ikke klarte å vekke en overstadig beruset kvinne. Kvinnen ble kjørt til legevakten.

KRISTIANSAND: Full 16-åring truet til seg bil

**KRISTIANSAND: Angrep vakter på Havana

01.53** Ansatte ved utestedet Havana Etcetera måtte ha bistand fra politiet da en 45 år gammel mann slo seg vrang. Mannen angrep flere vakter, og ble lagt i jern. Han beskrives som en kjenning av politiet, og ble etter bråket kjørt hjem til sin bolig.

**KRISTIANSAND: Lå delvis i veien

02.42** Politiet fikk melding om at en beruset mann lå delvis i Vesterveien. Da patruljen kom til stedet, hadde mannen klart å komme seg til Statoil-stasjonen. Det ble vurdert til at han hadde våknet såpass at han fikk fortsette gåturen hjem.

**KRISTIANSAND. Knuste ruter på Misjonshuset

04.33** En 22 år gammel mann fra Kristiansand ble satt i arresten, siktet for skadeverk, etter at han skal ha knust to store ruter på Misjonshuset i Kristian IVs gate. Mannen ble også kjørt til legevakten med stygge kutt etter ruteknusingen.

KRISTIANSAND: Til sykehus etter propanlekkasje