**BYKLE: Tyveri

12.53** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra snøskuter. Tyveriet har skjedd mellom lørdag i forrige uke og i dag. Deler på snøskuteren er borttatt.

**GRIMSTAD: Stjålet bil

13.24** En hvit Mercedes 250 diesel er stjålet fra Prestegårdskogen i Grimstad. Registreringsnummer ZE 56077. **SONGDALEN: Grovt tyveri

14.07** I løpet av natten har tyver vært inne i en garasje i Eidsåveien i Nodeland. En grønn Polaris sekshjuling med registreringsnummer PL 9803 og et lignende kjøretøy, en Big Boss 500-kubikk er stjålet. To motorsager av merkene Steel og Husqvarna er også borttatt. Forholdet er anmeldt og det vil bli tatt undersøkelser på stedet.

**GRIMSTAD: Stjålet bil

13.22** En bil ble nylig stjålet fra Grimstadhallen. Bilen er grå og av merket Volvo V70. Registreringsnummeret er NU57502. **ARENDAL: Butikktyveri

15.17** En klesbutikk i Langsæveien melder om et forsøk eller et utført tyveri fra kasseapparatet. Gjerningspersonen stakk fra stedet, og det er uklart hvor mye personen fikk med seg, eller om personen i det hele tatt kom unna med noe som helst. Vil bli gjort undersøkelser av politiet.

**KRISTIANSAND: Forsøk på bedrageri

15.47** En mann var innom Japan Photo i Kristian 4. gate og forsøkte å betale med et sperret bankkort. Betjeningen gjorde avtale om at personen skulle komme tilbake og forsøke på nytt, og da sto politet klare og pågrep mannen. En 39 år gammel kar fra Kristiansand er satt i arrest mistenkt for forsøk på bedrageri.

**VENNESLA: Jente gjorde flere tyverier

16.32** En klesbutikk i Vennesla melder om ei jente som svindlet butikken for klær. Bruktbutikken opplyser at jenta kom unna med noen klesplagg.

Litt senere melder Kvarstein Gartneri om at de har hatt besøk av ei jente som har lurt betjeningen for diverse varer. Dette er trolig den samme jenta. Politiet har fått beskrevet en bil som tilhører den mistenkte. Politiet venter på anmeldelse og har opprettet sak.

**ARENDAL: Husbrann

17.11** Det brøt ut brann i et bolighus i Sandvikveien i Kolbjørnsvik i Arendal i ettermiddag. Brannvesen, ambulanse og politi rykket ut til stedet. Klokken 1725 får operasjonssentralen melding om at personer i huset hadde klart å slukket brannen med et brannslukningsapparat. En person ble brakt til legevakt for sjekk. Det er foreløpig uklart hva som er årsaken til brannen.

**LILLESAND: Promillekjøring

17.41** UP stoppet en bilfører på E18 i Lillesand som ble mistenkt for promillekjøring. Førerkortet til den 46 år gammel mannen ble beslaglagt og mannen ble anmeldt.

**SONGDALEN: Uten førerkort og skilter

17.49** UP anmeldte en 21 år gammel mann fra Brennåsen som kjørte uten førerkort og skilter ved Brennåsen.

LILLESAND: Bil gjennom hekk

LYNGDAL: Laserkontroll

**KRISTIANSAND: Bråkete gjest

20.14** Politiet måtte hjelpe til på Victoria pub i Markensgate med en beruset gjest som opptrådde vanskelig. Mannen ble tatt med til arrest.