RISØR: Politiet innbringer en kraftig beruset mann i 23.00-tiden. Mannen, en 53-åring, skal ha slått samboeren sin, og blir satt i arresten.

— Mannen blir anmeldt for legemsbeskadigelse, og saken vil bli etterforsket, sier operasjonsleder Per Launes ved Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Satt i fyllearresten

00.17** Utenfor Kulturkafeen i Arendal blir en mann tatt med av politiet da han er så beruset at han ikke klarer å ta vare på seg selv.

**SØGNE: Kjørte av veien

00.39** En personbil havner i grøfta i Repstadveien i Søgne, og politiet blir tilkalt av vitner. To personer forlot åstedet, mens den tredje, en 19 år gammel kvinne blir pågrepet av politiet, mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Hun blir tatt med til utvidet blodprøve.

**ARENDAL: Bråk på tiger

00.58** En krangel på utestedet Tiger Tiger resulterer i at dørvaktene ber om bistand fra politiet. En person som er blitt angrepet vurderer å anmelde forholdet.

FLEKKEFJORD: Båtkollisjon

En person brakt til sykehus

**KRISTIANSAND: Slåssing på Leopold

01.16** Politiet må rykket med to patruljer til utestedet Leopold i Vestre Strandgate. Det opprettes en sak på forholdet, og en person er mistenkt for å ha øvd vold mot minst én person.

**KRISTIANSAND: Mc-tyveri

01.17** En lett motorsykkel, en Derby 125cc blir meldt stjålet fra Samsen kulturhus. Kjennetegnene på sykkelen er DS 8055. **KRISTIANSAND: Fyrte opp sankthansbålet

01.20** Noen har sett den usympatiske underholdningen i å fyre opp et oppbygd sankthansbål på Hamresanden, et par dager før Sankthansaften. Brannvesenet tar seg av slukking av bålet.

KRISTIANSAND: Stjal båt - hoppet på sjøen

Tre gutter pågrepet

**ARENDAL: Ordensforstyrrer satt på glattcelle

0153** En 31 år gammel mann lager leven på Tapperiet pub på Langbrygga i Arendal. Han blir pågrepet og satt i fyllearresten ved 02.00-tiden natt til søndag.

**ARENDAL: Flaske i ansiktet

01.58** En jente blir brakt til sykehus med kraftige blødninger i ansiktet, etter en hendelse i Blakstadheia i Froland. Vitner på stedet sier at hun har fått en flaske i ansiktet. Den mistenkte gjerningsmannen, en 32 år gammel mann, stakk til skogs, og vil bli konfrontert av politiet i etterkant.

**ARENDAL: Ti aggressive kranglebøtter

02.00** Tilsammen ti personer ypper til krangel på utsiden av Tapperiet i Arendal. Politiet kommer til stedet og får løst opp munnhuggeriet, og ber de involverte om å gå hver til sitt.

**ARENDAL: Kvinner slåss

02.05** To kvinner har kranglet og slått hverandre ved Sjøloftet i Arendal. Begge blør fra munnen og ansiktet, og en av dem vil anmelde forholdet mandag. Den mistenkte er en en kvinne på 28 år fra Arendal.

**KRISTIANSAND: Fyllekjører sneier fotgjenger

02.15** En av patruljene blir i løpet av natten oppmerksom på en bil som holder på å kjøre ned en fotgjenger, og det mistenkes at bilføreren er beruset. En time senere blir bilen stanset, og bilføreren, en kvinne på 21 år, blir pågrepet av politiet.

**FLEKKEFJORD: Tok inn vann

02.11** En båtfører melder på telefon at han har problemer med båten ved Sira. Han har fått motorstopp og begynner å ta inn vann. Da han ikke kommer fram på kanal 16, blir han satt i kontakt med redningsbåt.

**LYNGDAL: Slåsskamp på stadion

02.20** Det meldes om voldsom slåssing på stadion i Lyngdal fra flere vitner. Ti minutter etter bekymringstelefonen er politiet på stedet, men da er kamphanene bak mål og kanskje enda lenger unna.

**ARENDAL: Slår kvinne på åpen gate

02.42** Ved Posthuset i Kirkegata i Arendal observer en patrulje en mann som slår en kvinne. Hun vil ikke anmelde forholdet, men patruljen tar med seg vedkommende inn til politihuset. Han blir satt i arresten og vil bli anmeldt for forholdet.

**TVEDESTRAND: Mopedtyv stanser ikke

02.41** En moped stanser ikke for kontroll, og politiet følger etter vedkommende. Inne på et boligområde slenger tyven fra seg mopeden og stikker til skogs. Fåfengt, for politiet vet hvem vedkommende er, og han vil bli kontaktet i ettertid. Mopedens eier får tilbake den tyvlånte mopeden i grei stand.

**KRISTIANSAND: Hærverk og slåssing på Ernst

02.45** Betjeningen på Ernst melder at de har problemer med en gjest inne på hotellet som har gjort skadeverk på inventaret og sparker inn en dør, men politiet får ikke tak i vedkommende.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

02.49** En overstadig beruset person er i en slik forfatning at patruljen må kjøre ham til legevakta. Han er i besittelse av narkotika, og etter en sjekk hos legen, havner han i arresten. Vedkommende er en 29 år gammel mann fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Skade på toalettene

03.00** En person har vært inne på toalettene og ødelagt inventaret. Doknuseren er en kjenning av politiet, og er 27 år gammel. Forholdet er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tror kanskje båten er stjålet

03.05** En person tar kontakt med politiet og tror noen har stjålet båten hans fra Fiskebrygga. Det er alkohol inne i bildet, og mannen ser etterhvert ikke vekk fra at han kan ha fortøyd båten en annen plass. Politiet avventer foreløpig anmeldelsen.

**KRISTIANSAND: Rett i fyllearresten

03.05** En vanskelig gjest på utestedet Havana i Tollbodgata blir eskortert til fyllearresten av politiet rett etter stengetid. Mannen er en 27 år gammel kristiansander.

**KRISTIANSAND: Bråk ved Leopold

03.27** En mann blir pågrepet utenfor Leopold i Vestre Strandgate. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Vedkommende er 21 år.

**ARENDAL: Krangling ved Tapperiet

03.36** Tre personer er involvert i en krangel av det mer brutale slaget. En person blir anmeldt og satt i arresten, mistenkt for vold mot flere personer. Mistenkte er en 48 år gammel mann fra distriktet.

**ARENDAL: Bil på taket

04.03** En fyllekjører deiser rett i autovernet med bilen sin ved Hammeren i Arendal. 20-åringen som har vært litt for hard på flaska og ikke burde ha kjørt, makter ikke svingen og får sleng på bilen, forklarer han. Dermed går det på taket, men til alt hell kan 20-åringen krabbe uskaddet ut av vraket.

**LILLESAND: Drikking i gata

04.10** En 17 år gammel gutt blir pågrepet for ordensforstyrrelse og inntak av alkohol på offentlig sted, i Strandgata i Lillesand.