Til barnevern etter hasjbruk

KRISTIANSAND: Like etter klokken 22 fikk politiet i Kristiansand tips om at fem gutter satt og røykte hasj i Hånesveien. En patrulje fra politiet dro til stedet og pågrep tre gutter. En av guttene var i besittelse av 10 gram hasj, mens en annen hadde 0,5 gram hasj. De tre kristiansandsguttene var bare 17 år og ble dermed tatt hånd om av barnevernet.

Slagsmål ved utestedet I

KRISTIANSAND: Like før klokken 23 ble politiet bedt om å komme til et utested i Kristiansand sentrum. Ifølge betjeningen var to personer i tottene på hverandre. Politiet dro til stedet og innbrakte en 37 åring fra Kristiansand.

Billist pågrepet med amfetamin

ARENDAL: Klokken 01.22 stoppet politiet i Arendal en bil ved en kontroll i Heimdalsveien. Mannen var i besittelse av mindre mengder amfetamin. Han ble tatt med inn til politistasjonene for å forklare seg.

Stålet bil I

ARENDAL: Klokken 02.11 fikk politiet melding om at en bil var stjålet fra Østre gate i Arendal. Bilen har registreringsnummer KE 88801. Slagsmål ved utested II

KRISTIANSAND: Ved halv tre tiden ringte betjeningen ved et utested i Vestre Strandgt. i Kristiansand politiet fordi to personer slåss utenfor. Politiet rykker ut til stedet og pågriper en 27-åring som blir brakt i arresten. En 21-åring blir brakt til legevakt med mindre skader.

Innbrudd i bedrift

KRISTIANSAND: Klokken 05.58 ble det meldt om innbrudd hos Dør og beslag i Rigetjønnveien.

Stjålet bil II

EVJE OG HORNNES: En husstand på Evje ble i løpet av natten frasjålet en hvit VW Transporter med registreringsnummer PX 29791. Stjålet bil III

EVJE OG HORNNES: Klokken 08.19 ble en rød VW Caravelle meldt stjålet fra Nedre Tingvei på Evje. Bilen har registreringsnummer PX 30130. Firehjuling stjålet

BIRKENES: En firehjuling med registreringsnummer PH 1127 ble i løpet av natten stjålet fra en bostand på Herefoss. Kjøretøyet har sorte skilter.