Melding om promillekjøring

KRISTIANSAND: Etter midnatt fikk politiet melding om at en beruset person var i ferd med å kjøre hjem fra en pub i Kristiansand. Politiet hadde ingen politibil å sende, dermed fikk de aldri sjekket den mulige promillekjøringen.

Slåssing på pub

KRISTIANSAND: Politiet måtte gripe inn overfor en person som slo seg vrang utenfor puben Leopold natt til mandag. Mannen ble lagt i bakken av betjeningen fordi han hadde oppført seg truende overfor kjæresten sin. Politiet brakte mannen inn til politistasjonen en kort periode like etter klokken 03. Slått ned ved rutebilstasjonen

KRISTIANSAND: I samme område som politiet måtte gripe inn få minutter tidligere startet det på ny slåsskamp. Ifølge vitner skal en person ha slått til en annen person i ansiktet. Slåsshanene roet seg før politiet rakk å komme til stedet.

Kvinne slått til blods

RISØR: Politiet måtte rykke ut til et bolighus i Risør da en mann slo løs på en kvinne. Kvinnen hadde klart å låse seg inn på en bod da hun kontaktet politiet. Ifølge kvinnen blødde hun fra ansiktet som følge av slagene. Da politiet kom til stedet ble mannen fraktet bort. Kvinnen har varslet at hun vil anmelde voldsbruken.

Husbråk på Nodeland

SONGDALEN: Ved 00.30 tiden natt til mandag fikk politiet melding om at en mann var gått berserk i et bolighus på Nodeland. Ifølge kvinnen som også bodde i huset holdt mannen på å knuse alt innboet i huset. Politiet rykket ut til stedet og brakte mannen inn til politistasjonen.

Stjal pengeskap fra bensinstasjon

DRANGEDAL: Tyver stjal et pengeskap fra Statoil på Drangedal i løpet av helga. Nå etterlyser politiet en hvit Fiat sedan med falsk registreringsnummer, DF44131. Innbrudd hos Fylkesmannen

ARENDAL: I løpet av natta har tyver vært på ferde hos Fylkesmannen i Aust-Agder. Minst tre datamaskiner er stjålet fra bygget i Ragnvald Blakstads vei.

Trafikkulykke på Froland

ARENDAL: Klokken 08.49 fikk politiet i Arendal melding om en trafikkulykke på Froland. Ifølge melder skjedde ulykken da en 80-åring skar ut av sitt kjørefelt og over i motgående kjørefelt. Ifølge politiet er det mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand.