**ARENDAL: Tisset i sentrum

00.26** En 45 år gammel mann fra Arendal ble anmeldt etter å ha urinert på offentlig sted i sentrum.

**ARENDAL: Drakk på offentlig sted

00.41** En 18 år gammel mann fra Arendal ble tatt av politiet da han drakk på åpen gate i sentrum. Mannen vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Jente (17) funnet overstadig beruset

00.58** Ei ung jente ble tatt med av politiet etter at hun ble funnet ute av stand til å ta vare på seg selv i Storgaten. Foresatte tok med seg jenta til legevakta.

**ARENDAL: Forhindret politiet

01.11** En 21 år gammel mann fra Arendal ble innbragt av politiet etter å ikke ha etterkommet politiets pålegg.

**ARENDAL: Eier og bruker tatt for falsk ID

01.13** En mann forsøkte å komme inn på Fishermans Pub med falsk legitimasjon. Politiet fikk tak i både han og mannen som eier legitimasjonen, og begge ble anmeldt. Brukeren av den falske IDen ble pålagt å fjerne seg fra stedet, noe han ikke gjorde. Dermed ble han anmeldt for dette også. De to anmeldte er menn på 18 og 19 år fra Arendal.

MANDAL: Naboer reddet seks etter utforkjøring

**KRISTIANSAND: Fikk 4000 kroner i tissebot

01.52** En 23 år gammel mann fra Kristiansand fikk 4000 kroner i bot for å ha urinert i Dronningensgate.

**ARENDAL: Slått ned og nektet å oppgi gjerningsperson

02.40** En mann på 43 år fra Froland ble slått ned på Madam Reiersen og fikk dermed et kutt i panna. 43-åringen ville ikke si hvem som hadde slått, men politiet fant ut av det ved hjelp av andre. Den mistenkte mannen er 44 år gammel og fra Arendal, og det er opprettet en politisak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Korttyv tatt

02.59** I løpet av natta har politiet fått inn tre anmeldelser av tyverier på utesteder. En 21 år gammel kvinne ble oppdaget da hun rotet i ei jakke som hang over en stol på Beverly Hills . Politiet fikk tak i henne, og etter ransaking fant de flere mobiltelefoner, bankkort, nøkler, fotoapparat og penger. Kristiansandskvinnen ble arrestert.

KVINESDAL: Ungdommer utfor veien

**KRISTIANSAND: Promillekjørte i sentrum

01.33** En bilist forsøkte å stikke av fra politiets kontroll ved Baneheia-tunnelen, men politiet fikk stoppet ham etterpå. Det viste seg at den 56 år gamle føreren blåste rødt i alkotesten, og han vil bli anmeldt for det. Mannen erkjente at han hadde drukket for mye alkohol før han kjørte. Det var også en passasjer i bilen.

GRIMSTAD: Trafikkuhell ved Grimstadporten

MARNARDAL: Stjal løpsbil I løpet av natta har en vinrød, uregistrert Ford Sierra med påklistrede reklamemerker blitt stjålet fra Timberåsen. Bilen har en verdi av cirka 250 000 kroner.