KRISTIANSAND: Beruset i Markens

23.26: Politiet tok med seg en beruset person fra McDonalds i Markens gate

KRISTIANSAND: Stjal bil fra flyplassen

23.26: Bilen stjålet fra parkeringen ved Kjevik er en sølvfarget Audi A6 med registreringsnummeret PD 20663. KRISTIANSAND: Sovnet på dagligvarebutikk

23.35: En beruset person hadde sovnet på Kiwi-butikken i Tors gate, og var "litt vanskelig", ifølge politiet. Vedkommende ble kjørt hjem.

GRIMSTAD: Snurret på glatta

23.58: Det skal ha vært glatt på stedet da en bil snurret rundt ved Grimstadporten i sørgående retning. Bilen måtte hentes med redningsbil. Det er ikke meldt om personskader.

SØGNE: Nattlig oppussing

02.12: Politiet fikk klager på boring og meisling i en leilighet. Da politiet kom, var arbeidet avsluttet.

GRIMSTAD: Tatt med narkotika

02.22: En person ble stoppet i Grimstad i besittelse av hasj, og anmeldes for dét.

**LINDESNES: Stjal verktøy

08.08** Noen har brutt opp en dør til et lokale tilhørende kommunen ved Konsmo fabrikker. Det er stjålet diverse verktøy.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell i sentrum

**GRIMSTAD: Vanskelige gjester

14.21:** Et hotell i Grimstad ba om politibistand etter at to berusede gjester oppførte seg dumt mot andre gjester. De to ble bortvist. Den ene klarte seg godt på egenhånd, mens den andre personen, en mann (43), ble satt inn i politiarresten i Arendal for å sove ut rusen.

**ÅMLI: Vanskelig parkering

14.55:** Det ble meldt om at en trailer sto vanskelig parkert ved Nelaug. Trekkvognen sperret delvis motgående felt. Politiet rykket ut og ble værende en god stund på stedet. Kranbil er rekvirert og ved 17.30-tiden var traileren ikke meldt fjernet. Trafikken kan imidlertid passere på stedet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

15.08:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Butikktyv

15.50:** En kvinnelig butikktyv (15) ble tatt på fersken ved Coop Mega-butikken i Vestre Strandgate. Jenta ble kjørt til barnevernsvakta, som fikk oppgaven med å varsle hennes foreldre.

**KRISTIANSAND: Klammeri på polet

17.54:** To jenter (18) havnet i klammeri med en vekter ved Vinmonopolet på Lillemarkens. Politiet ble anmodet å komme til stedet etter klanderverdig oppførsel. Begge de unge damene ble kjørt til politiarresten og satt i kveld i avhør. Det er ventet at politiet vil anmelde forholdet.

**EVJE OG HORNNES: Trafikkontroll

18.55:** Politiet i Setesdal gjennomførte kontroll på Hornnes. 20 bilførere ble kontrollert. Det ble ikke registrert adferdsavvik, manglende bilbelter eller promille.

**BYKLE: Sniffet hvitt pulver

19.16:** To personer som sniffet hvitt pulver på toalettet på et afterski-lokale på Hovden ble overrasket. Politiet ble kontaktet og rykket ut. Rester av pulveret ble sikret og saken etterforskes videre.