**TVEDESTRAND: Beslaglagt førerkort

Midnatt** : Like før midnatt beslagla Utrykningspolitiet førerkortet til en ung kvinne, etter at farten til hennes bil ble målt til 121 kilometer i timen i snitt på E 18 ved Godderstad i Tvedestrand.

MANDAL: Klokken 02.22 utløste en geværliknende gjenstand en væpnet politiaksjon i Mandal.

**MARNARDAL: Rådyr påkjørt

06.05** ble et rådbyr ble påkjørt og døde i Marnardal.

**GRIMSTAD: Lovlydige sjåfører

Fra 08.00** hadde politiet trafikkontroll i Haugnesveien ved Fevik. 35 biler ble stoppet, men ingen av disse førte til reaksjoner.

**BIRKENES: Rådyr påkjørt

08.50** ble et rådyr påkjørt og døde på Riksvei 405 ved Skjervedal.

**GJERSTAD: Brann i søppelbil

11.32** får politiet melding om at det brenner i en søppelbil i Gjerstad. Politi og brannvesen er på vei til stedet, og vet foreløpig ikke mer om situasjonen.

**EVJE: Ruset kvinne nasket sko med unge på slep

12.04:** En 38 år gammel ruset kvinne fra Arendal med en liten unge på slep, blir tatt for å ha nasket sko og sminke fra butikken Sjarm i Gullestadbygget på Evje. En patrulje fra lensmannskontoret pågrep kvinnen og koblet inn barnevernet. Kvinnen var også i besittelse av varer fra flere butikker. Kvinnen ble løslatt klokken 18.50. **ARENDAL: Gikk løs på dataskjermer på asylmottak

12.09:** En 19 år gammel asylsøker ble pågrepet av politiet etter å ha ødelagt fire dataskjermer på asylmottaket i Vestre gate i Arendal. Mannen skal ha opptrådt truende på stedet.

MANDAL: Øltyv stakk av i rullestol

LILLESAND: Truet med øks

**SØGNE: Stjal kostbart verktøy

16.46:** Politiet får melding om at en container med kostbart elektro-verktøy er brutt opp og innholdet stjålet. Tyvene har sprengt opp låsen for å få tak i innholdet. Politiet var på åstedet onsdag ettermiddag.

EVJE: Stoppet med spikermatte og sperring etter biljakt

RISØR: Østlending i Porsche tatt i 134 km/t

UP beslagla onsdag kveld førerkortet til en østlending som fikk Porschen sin opp i 134 km/t på E 18 ved Akland i Risør.

ARENDAL: Russbil stakk fra kontroll

Onsdag ettermiddag nektet en russebil å stoppe for kontroll i regi av Statens vegvesen på Haslestad i Arendal. Politiet fikk imidlertid stoppet sjåføren på E 18 ved Homborsund. Førerkortet ble beslaglagt på stedet. Sjåføren er 18 år og fra Skien.

**LINDESNES: Innbrudd hos skytterlaget

20.21:** Det blir meldt om innbrudd i lokalene til Skarstad skytterlag i Lindesnes. Det oppbevares verken ammunisjon eller åpen i lokalene. Politiet undersøker åstedet onsdag kveld.