MÅTTE DIRIGERE: To politibiler sørget for at trafikken gikk greit mot Vennesla og til Kristiansand. Det ble noe kø på stedet. Foto: Rune Stensland
BRENNBART: Brannvesenet tok en sjekk av lasten. Det viste seg å være brennbart lim. Foto: Rune Stensland
FARLIG LAST: Sjåføren hadde med seg brennbart lim fra Bamble på vei mot Vennesla. Foto: Rune Stensland
KOLONNEKJØRING: Politiet dirigerte trafikken etter uhellet. Foto: Mari Horve Reite

KRISTIANSAND: — Det var litt glatt på veien, og det kom en bil imot. Det ene hjulet mitt havnet utenfor veien, og jeg mistet kontrollen, sier sjåføren, som vil være anonym, til Fædrelandsvennen.

Det var ved 07.30-tiden onsdag at lastebilen han kjørte havnet i grøfta på Torridalsveien. Sjåføren var på vei til Vennesla. Han hadde kjørt fra Bamble i Telemark.

— Jeg har kjørt som sjåfør i ett år, og har ikke hatt noen uhell før, sier sjåføren.

Politibetjent Øystein Homme var på stedet onsdag.

— Foreløpig har vi ikke fått en fullgod forklaring på hva som har skjedd. Det er også uklart hva som skjer videre med sjåføren, sier Homme til Fædrelandsvennen.

Brannvesenet jobbet like etter uhellet med å finne ut som det var fare knyttet til lasten. Sjåføren hadde med seg brennbart lim, opplyser brannvesenet til Fædrelandsvennen. Brannvesenet dro imidlertid fra stedet etter å ha sjekket lasten.

I halv ni-tiden akom Viking for å kjøre bort lastebilen.

— Det skal gå greit å få få bort dette kjøretøyet. Det er så visst ikke den første lastebilen vi har fraktet bort i nå i vinter, bemerker bilberger Rune Dyrstad.