**KRISTIANSAND: Skadet gutt på McDonald's

00.01:** Melding fra McDonald's om en gutt med blod i ansiktet. Politipatruljen dro til stedet og fant gutten, en 18-åring, som hadde et kutt over det ene øyet. Den angivelige gjerningsmannen hadde da forlatt stedet. Patruljen kjørte gutten til legevakten for en sjekk. Det var da usikkert om gutten ville anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåssing på ferjekaia

00.32:** Melding om slåssing på ferjekaia. En politipatrulje dro ut, og rapporterte at det skal være en mann som har slått sin kvinnelige samboer. Kvinnen ble fraktet med ambulanse til legevakten for en sjekk. Den 43 år gamle mannen ble fraktet til arresten. Det var uvisst hva som hadde utløst slåssingen.

**TVEDESTRAND: Tørrkoking ga røykutvikling

00.44:** Røykutvikling i et hus i Hulgata. Politipatruljen fikk telefonkontakt med en beboer i huset som opplyste at det hadde vært tørrkoking på komfyren. En politipatrulje og brannvesen dro til stedet, og det viste seg at potetene i en kasserolle hadde blitt særdeles godt stekt. Det var ingen personskader. Patruljen opprettet sak.

**KRISTIANSAND: Beruset mann i veibanen

01.04:** Melding om beruset mann i veibanen på vei inn i Baneheitunnelen. En politipatrulje tok hånd om den 63 år gamle mannen og kjørte ham til et av byens hoteller.

**ARENDAL: Tyveri fra Rema 1000

08.38:** Melding om en mann som hadde stjålet varer fra Rema 1000 på Myrene. En politipatrulje ble sendt til stedet. Mannen hadde forsøkt å stjele øl for 450 kroner. Mannens personalia ble notert. Forholdet blir politianmeldt. Mannen på 38 år fra Arendal ble dimittert på stedet.

LILLESAND: Kvinne ble lettere skadet i trafikkuhell på Gaupemyr

**GRIMSTAD: Hester på rømmen

09.45:** Politiet fikk melding om to løse hester i Reddal. Hestene ble etter hvert gjenforent med eier.

**ARENDAL: Bilbeltekontroll

11.00-11.35:** Politiet avholdt bilbeltekontroll på riksvei 420 ved Skarpnes. 50 biler ble kontrollert og det var ingen overtredelser.

**ARENDAL: Mann tatt med narkotika

12.03:** En patrulje fra utrykningspolitiet pågrep en 40 år gammel mann ved Harebakken senter i Arendal. Han var i besittelse av noen gram amfetamin og ble kjørt i arresten ved Arendal politistasjon. Mannen blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet fra Kongens gate

13.33:** Innringer melder bilen sin stjålet i løpet av dagen fraKongens gate, Kristiansand. Bilen er en rød Citroen C3,2011 modell med registreringsnummer NF46505. Forholdet vil bli politianmeldt.

**ÅMLI: Innbrudd i enebolig og garasje

14.17:** Innringer melder at det er forøvet grovt tyveri fra hansenebolig, garasje og bod/uthus i løpet av siste uke.

Det er blant annet borttatt en Tysse tilhenger med regnr:PF2943, en 11 hk Snapper snøfreser, en del verktøy med mere. Politiet vil undersøke stedet og forholdet vilbli politianmeldt.

**ARENDAL: Tatt med stoff på Syrdalens hjørne

14.59:** En30 år gammel mann ble hentet over til Arendal politistasjon fra Syrdalens hjørne for besittelse avnarkotiske tabeletter og noen gram hasj.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd i hytte

15.19:** Melding om innbrudd i hytte ved Einerkilen i Flatebygd.

**KRISTIANSAND: Kjørte uregistrert bil

16.46:** 34år gammel mann fra Kristiansand anmeldes for kjøring av ureg bil.

SØGNE: Trafikkulykke ved Donevannet klokken 17.22

**BYKLE: Innbrudd i hytte på Hovden

17.25:** Melding om grovt tyveri fra Hytte på Breive

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

21.09:** Mann45 år fra Kristiansand anmeldes for kjøring uten førerkort.