KRISTIANSAND: I tillegg ble en annen gutt på 14 år slått i ansiktet, og fikk behandling på stedet da ambulansen møtte dem i krysset Markens Gate-Tollbodgata.

Noen av ungdommene på stedet forteller til Fædrelandsvennen at det var flere ungdommer i alderen 14 til 17 som slåss ved Nupen-anlegget.

En av de involverte antyder overfor Fædrelandsvennen at slagsmålene handlet om jenter, samt det som ble oppfattet som frekke bemerkninger.

Ungdomsgjenger

Tre personer skal være identifisert som gjerningsmenn, to personer som offer. Slåsskampene skal ha funnet sted mellom klokken 18 og 19 mandag kveld.

Ungdommene som slåss skal ha vært fulgt av et større antall ungdommer fra 13 år og oppover.

— Vi fikk fem, seks henvendelser om slåssing. Det begynte ved Sandens. Det er snakk om yngre gutter i 14-15-års alderen. De skal ha beveget seg ned til Tresset og vært flere steder i sentrum. En person på 15 år ble kjørt til sykehus. Han skal ha blitt slått i munnen. Et par av de involverte ungdommene er hjemmehørende ved institusjoner. Etter det vi forstår skal bakgrunnen være intern krangling, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.