FORNØYD: Hans Magne Hornnes gliser godt mens Manchester United fortsatt leder over Real Madrid. Foto: Tore André Baardsen

KRISTIANSAND: Rundt husveggen til Hans Magne Hornnes hadde et titalls entusiastiske fotballfans samlet seg for å se storkampen mellom Manchester United og Real Madrid.

– Et par kamerater av meg reiste til England for å se kampen. Jeg fikk ikke billett. Derfor måtte jeg forsøke å skape en spesiell stemning her hjemme, sier Hans Magne Hornnes.

Projektor, grill og gratismøbler

Sammen med naoen Erik Skretting rigget de opp en projektor på husveggen, fyrte opp grillen og hentet møbler som lå ute under "Gis bort" på finn.no.

– Ryktet spredte seg og dette ble veldig bra. Vi har ikke gjort dette før, men det skal definitivt gjentas. Det er kjempestemning her, sier Hornnes.Han er stor supporter av Manchester United, som ledet kampen idet Fædrelandsvennen ankom. Men mens Hornnes forteller om det noe spesielle initiativet, scoret Real Madrid to kjappe mål.

– Nei! Nå kan du skrive at jeg ikke er så fornøyd lenger, sier han.

FORNØYD: Start-spiller Jesper Mathiesen sitter ute og ser sitt favorittlag Manchester United på naboens husvegg. – Dette er et strålende initiativ av gode naboer, sier han. Foto: Tore André Baardsen

Jesper Mathisen på plassStart-spiller Jesper Mathisen var en av de mange United-supporterne som hadde samlet seg hos Hornnes. Han synes det er et strålende initiativ fra sin nabo på Justneshalvøya.

– Det er ei fantastisk stemning her ute. Jeg har vært involvert i mange rare saker, men denne tar definitivt kaka, sier han.Mathisen valgte å skylde på dommeren for at laget hans lå under.

– Dommeren har ødelagt kampen. Nani skulle snaut hatt gult, så ble han utvist, sier han og legger til følgende oppfordring:

– De som ikke kjøper sesongkort på Sør Arena bør kjøpe her. Det er nok billigere, ler han.

PS: Manchester United tapte kampen 2-1 og er dermed ute av Mesterligaen for denne gang.