– Det er så deilig at hun har inntatt bloggverden. "Sisteplass" er et friskt pust i en bloggverden som har vært alt for opptatt av det overfladiske. Det er fantastisk at hun har knallsuksess med å være litt annerledes, sier Thomas Moen.

Han kommer fra Hovden i Bykle i Setesdal, regnes som ekspert innen sosiale medier og er byråleder for "Good Morning" som blant annet driver rådgivning innen sosiale medier.

– Jeg er veldig imponert over det hun har fått til. Det er helt spesielt. Den typen oppmerksomhet ser vi svært skjelden fra en person som ikke er kjent fra før av, og på så kort tid er det helt utrolig, sier Moen.

Fant opp "rosabloggen"

Han er mannen som fant opp begrepet "rosablogger". Det handler om bloggere som prøver å fremstille en helt perfekt verden.

– Men den finnes ikke. Det er kjempeflott at det kommer en reaksjon mot dette. "Sisteplass" er en humorblogg hvor folk kjenner seg igjen. Jeg synes det er fascinerende at hun får så mye oppmerksomhet, sier han.

Moen tror Sarah har knekt en kode ingen andre har klart før henne.

– Humoren er så konsekvent. Det virker ikke som om hun vil være andre enn seg selv. Samtidig setter hun ting på spissen som kanskje ikke har blitt gjort på denne måten, sier eksperten.

I tvil om det varer

Hvor lenge det er mulig å holde på oppmerksomheten er dog Moen i tvil om.

– Dette har blitt en gimmick som er på folkemunne. Men hvor populær er hun om en måned? Hun er kreativ, men med å gjøre det samme dag ut og dag inn kan kanskje folk bli lei, forteller setesdølen og legger til at han ønsker henne alt godt.

– Jeg heier på henne. Det hun har fått til er helt unikt, slår han fast.