**KRISTIANSAND: Laget bråk på legevakten

04.13:** Politiet må hjelpe legevakten å fjerne en person som er plagsom. Mannen er beruset og må overnatte i arresten. Saken er ikke anmeldt, så mannen får trolig gå hjem med en gang han er edru.

**KRISTIANSAND: Knuste garasjevinduer

07.18:** Melding om at noen i løpet av natten har knust vinduer i en garasje. Garasjen ligger ved et bolighus på Vigvollåsen på Hånes, og saken vil bli anmeldt.

**EVJE OG HORNNES: Danske skadet i klatreulykke

10.23:** AMK melder fra om en klatreulykke i nærheten av Kilefjorden camping. En 21 år gammel dansk mann falt mellom tre og fire meter mens han trente i fjellveggen. Mannen fikk bruddskader, og en politipatrulje har vært på stedet. Klatringen var organisert gjennom et firma, og den daglige lederen skal varsle arbeidstilsynet.

**KRISTIANSAND: Kjenning kjente på bildører

11.00:** En 36 år gammel mann fra Kristiansand gikk rundt i Kongens gate mann og så videre til Markens. Da han bar på en svart søppelsekk og kjente om biler var åpne ble dette oppfattet som mistenkelig og politiet kom til stedet. mannen er en kjenning av politiet, som ble med til stasjonen og politiet vil sjekke innholdet i sekken.

**FARSUND: Ulykke ved Herredshuset

11.12:** Politiet får melding om at en moped eller motorsykkel har vært involvert i en ulykke ved Herredshuset i Vanse. De er på vei til stedet og vet foreløpig ikke mer om hendelsen eller eventuelle skader.

**SØGNE: Trafikkontroll ved Langenes skole

09.00-14-00:** Utrykningspolitiet hadde en trafikkontroll ved Langenes skole. Det ble utdelt 31 forenklede forelegg. En person ble fratatt førerkortet på grunn av hastighet og en person fikk avskiltet bilen.

**KRISTIANSAND: Mann tatt med narkotika

16.09:** En 20 år gammel mann fra Vennesla ble innbrakt i arresten for besittelse av narkotika i Dronningens gate.