SØGNE: Kjørte i 125 km/t i 80-sone

21.09: Det ble gjort to førerkortbeslag da UP hadde kontroll på E 39. Høyeste hastighet som ble målt var 125 km/t. Det ble i tillegg delt ut åtte forenklede forelegg.

LILLESAND: Førerkortbeslag

16.28: UP har hatt trafikkontroll på E 18. En person mistet førerkortet på grunn av for mange prikker. I tillegg ble det delt ut sju forenklede forelegg.

GRIMSTAD: Gressbrann

16.00: Grimstad brannvesen har rykket ut til Vågsgholdt for å slukke en gressbrann.

20 minutter senere melder 110-sentralen at brannen er slukket.

ARENDAL: Mann gikk langs E 18

15.47: Politiet rykket ut til Harebakken, der en mann ble observert gående langs E 18.

Klokka 15.54 har patruljen kontroll på mannen.

EVJE OG HORNNES: Ønsker kontakt med hundeeier

15.20: En hund av typen Kleiner Münsterländer er funnet i området mellom Evje og Froland. Politiet ønsker å komme i kontakt med hundeeieren.

ARENDAL: Gressbrann

12.53: Østre Agder brannvesen rykker ut til gressbrann i Heidalen.

ARENDAL: Langs E 18 med barnevogn

11.40: Melding om en person som gikk langs E 18 med en barnevogn. Personen og barnevognen ble tatt hånd om av en politipatrulje.

SØGNE: Vogntog med problemer

11.00: Et vogntog har fått problemer og står i østgående retning i Trybakken på E 39. Politi og bergingsbil ble sendt til stedet. Noe kø på stedet, meldes det.

Ifølge NRK Trafikk er det en ødelagt mellomaksling som er problemet.

Klokka 13.08 melder Statens vegvesen at hovedåren er helt åpen for trafikk etter bilberging.

ARENDAL: Blåste rødt

08.30: En mannlig bilfører ble ilagt et forelegg etter at han blåste rødt i en promillekontroll. Normalt strafffes ruskjøring med både bøter og fengsel, men ved så lav promille som fra 0,21 til og med 0,40 kan det gis et forelegg.

KRISTIANSAND: Satt i fyllearresten

02.54: En mann som møtte opp på politivakta for å klage på et forhold som hadde skjedd i sentrum, ble selv satt i fyllearresten. Årsaken var at han nektet å oppgi personalia, og heller ikke ville fortelle hvor han bor da han fikk tilbud om å bli kjørt hjem.

KRISTIANSAND: Anmeldt for vold

02.36: En 28 år gammel mann ble pågrepet og anmeldt for å ha slått til en annen mann utenfor et utested. Offeret skal ikke ha blitt nevneverdig skadet.

ARENDAL: Brann i hageavfall

02.05: Brannvesenet rykket ut for å slukke et branntilløp i hageavfall i Rykene. Det var et 10x30 meter stort område som brant. Det var ikke fare for at brannen skulle spre seg.

MANDAL: Malte ekstra fotgjengerfelt

01.37: Se egen sak

KRISTIANSAND: Nektet å forlat sentrum

00.57: En 44-åring fikk pålegg om å forlate sentrum etter å ha kranglet med og provosert andre. Da han nektet å etterkomme pålegget ble han satt i fyllearresten.

KRISTIANSAND: Fyllebråk

00.09: En 19-åring ble satt i fyllearresten etter å ha krangel i en restaurantkø.