Vel, det er du helt sikker ikke alene om i disse mørke og tunge novemberdagene. Men fortvil ikke. Vi har podkasten som garantert sender deg rett inn i finstasen igjen. Om ikke bokstavelig talt, så i det minste i tankene dine.

For i denne ukas utgave av Trond Moi og den sultne naboen er det rogntoast og sjampis på menyen. Og best av alt – det er slettes ikke vanskelig å få til.

Så lytt til podkasten, fin fram det fine sølvbestikket og fiff opp en ellers mørk novemberhelg for deg og din(e) kjære.

Dette trenger du for å lage Rogntoast:

  • 1 pakke halvstekte bagetter

  • 1 beger seterrømme

  • 1 boks lodderogn (eventuelt ishavskaviar eller annen rogn)

  • 1 rødløk

  • 1 bunt gressløk

  • smør til steking

Slik lytter du til Trond Moi og den sultne naboen

Trond Moi og den sultne naboen kommer ut hver fredag. Podkasten er perfekt for deg som liker å lage mat – og for deg som ikke visste hvor enkelt det kan gjøres!

Enkel guide til hvordan du kan lytte:

Bruker du Iphone eller Mac?

Klikk på denne Itunes-linken og deretter på abonner. Da lastes nye episoder automatisk ned til iTunes på din mobil eller Mac.

Bruker du Android-telefon?

Besøk denne siden, eller last ned en podkast-app på telefonen din (for eksempel «Acast»). Der søker du opp podkasten du ønsker å abonnere på og trykker «abonner». Du kan også sørge for at nye episoder lastes ned automatisk, i innstillinger.

Vil du lytte på datamaskinen?

Bruker du pc eller Mac, kan du lytte på denne siden eller klikke på iTunes om du har programmet installert. På mobil kan du laste ned en podkast-app (for eksempel «Acast»). Der søker du opp podkasten du ønsker å abonnere på.