— Vi mener det er uheldig at nominasjonskomiteen har plassert tre så dedikerte skolefolk øverst, sier leder for Farsund Ap, Helge Nesheim.

Seniorrådgiver ved Universitetet i Agder Randi Øverland er på topp i forslaget til nominasjonsliste. På andreplass har nominasjonskomiteen satt opp rektor ved Spangereid barneskole, Even Tronstad Sagebakken.

I stedet vil de fire lokalpartiene ha Karin Hodne på andre plass. Hun jobber nå i en stilling som heter logistics coordinator

i entreprenørselskapet Kruse Smith. På tredjeplass har nominasjonskomiteen satt opp lærer Anne A. Bystadhagen fra Flekkefjord.

De fire lokalpartiene til Arbeiderpartiet i Farsund, Vennesla, Sirdal og Marnardal ønsker Marnardal-ordfører Helge Sandåker på topp til fylkestingsvalget.

— Det er veldig hyggelig. Ut over det vil jeg ikke si noe, sier Sandåker.

Heller ikke Randi Øverland vil si noe ut over at det blir opp til nominasjonsmøtet å bestemme.— Dette er overhodet ikke ment som noen mistillit til de som er plassert av nominasjonskomiteen på lista. De er alle meget dyktige mennesker. Men vi ønsker altså mer variasjon yrkesmessig, sier Nesheim.

Nominasjonsmøtet til Vest-Agder Arbeiderparti er 22. november.