— En person er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse. Den andre ble sendt til sykehus med det som trolig er en knekt kjeve, sier etterforskningsleder Øystein Jørgensen ved Kristiansand politistasjon.

Politiet ble varslet om slåsskampen klokka 12.43 mandag ettermiddag. Klokka 13.25 meldte politiet at en person var pågrepet.

— Motivet er ukjent, men det kan virke som dette er to personer som i en lengre periode har skult litt på hverandre. Så har det endt med en fysisk konfrontasjon, sier Jørgensen.

Tangen-elever

Begge skal være elever ved Tangen videregående skole. 20-åringen som nå er siktet var ved 15-tiden fremdeles i politiets varetekt. 18-åringen som ble skadet vil bli undersøkt videre på sykehuset for å få klarhet i skadeomfanget.

— Det er litt tidlig i saken ennå. Vi jobber med å få oversikt over hva som har skjedd, sier assisterende rektor ved Tangen videregående skole, Wenche Westergren til Fædrelandsvennen.

Ved 17-tiden mandag sier Westergren følgende til Fædrelandsvennen:

— Vi har hatt en hendelse mellom to elever. Skolen følger opp saken. Jeg ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

- Enkeltepisode

Fylkesutdanningssjef Arly Hauge sier at det dreiers eg om en enkeltepisode.

— Denne saken er slik jeg kjenner det en enkeltepisode og ikke resultat av et skolen i dag har et dårlige skolemiljø, sier han.