— Vi er tatt med buksene nede, sier Brandsdal til NRK Sørlandet som omtaler saken tirsdag. Samtidig sier han at bedriften kommer til å gjøre samme feil om igjen.

— Vi er mennesker og gjør feil. Vi kommer helt sikkert til å gjøre den feilen igjen, sier Brandsdal til NRK.

Netthandelens egne sider skriver Brandsdal at det er svært komplisert og vanskelig å unngå å kjøpe inn piratprodukter i fremtiden, men legger til at det er «pinlig og flaut og vemmelig, og ikke minst ydmykende» når de blir tatt.

Tollvesenet gjorde det store beslaget av 4404 piratkopierte grønnsakskuttere før helgen. Verdien var 2,4 millioner kroner. Utsalgsprisen anslår tollvesenet til nærmere tre millioner kroner.

Det var grønnsakskutteren "Nicer Dicer Plus" som førte til aksjon fra tollvesenet.

Tatt tidligereIfølge Øgrey Brandsdalhar Netthandelen kjøpt inn piratproduserte produkter fire ganger tidligere.

— Det er millioner av produkter å velge mellom, og en gang i blant er vi uheldige og kjøper inn produkter som enten er design- eller navnebeskyttet, skriver den kjente forretningsmannen.

— Dette firmaet har tollvesenet vært borti tidligere, og vi har funnet varepartier som ikke er godkjent for dem å importere, sier kontorsjef Helge Breilid ved Tollregion Sør Kristiansand til NRK Sørlandet.

Forbrukerrådets regiondirektør i Agder, Eirik Nyberg sier samtidig til NRK Sørlandet at bransjen og det konkrete selskapet må gjøre det de kan for å sjekke ut disse tingene før de kommer til Norge. Hvis tollvesenet kan finne dette ut, kan bedriftene finne det ut selv også, sier han.

Einar Øgrey Brandsdal har ikke besvart Fædrelandsvennens henvendelser om intervju tirsdag kveld.