KRISTIANSAND: Bilist stoppet med hasj

00.49: En UP-patrulje stopper en bil i sentrum av Kristiansand. Både fører og passasjer blir anmeldt for bruk av hasj. Begge er menn, 27 og 33 år gamle.

**ARENDAL: Knust rute på pub

00.53:** Securitas i Arendal melder fra om en knust rute på Pollen pub. Politiet sjekker lokalet sammen med en ansatt, uten at de kunne se noe som manglet. Bedriften vil anmelde ruteknusingen.

**KRISTIANSAND: 17-åring hadde narkotika

01.14:** En patrulje i Kristiansand tar en 17 år gammel ungdom inn på stasjonen og anmelder ham for narkotikabesittelse. Vergen hans ble varslet, og 17-åringen fikk gå etter det.

**KRISTIANSAND: Krakilsk kvinne på Harvey's

02.04:** Harvey's sportsbar melder fra om en krakilsk kvinne på utestedet som de ikke greier å hanskes med. Patruljen som kommer til stedet tar den 22 år gamle kvinnen med til arresten for avrusing. Kvinnen blir også anmeldt for å ikke ha oppgitt personalia.

**ARENDAL: Kjørte utenførerkort — med narko

05.16:** En patrulje i Arendal stanset en bil for kontroll vest i sentrum. Bilførereren hadde ikke gyldig førerkort. I tillegg fant politiet noen gram amfetamin i bilen. Den 43 år gamle mannen fra distriktet blir anmeldt for overtredelse av narkotikalovgivningen.

**KRISTIANSAND: Knuste rute i musikkforretning

10.00:** Melding om knust vindusrute hos Muno Musikkundervisning. En politipatrulje dirigert til stedet. Forholdet har antakelig skjedd i løpet av senkvelden i går/natt til i dag. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Stjal fiskestang hos Clas Ohlson

10.56:** Melding om butikktyveri hos firmaet Clas Ohlson på Arenasenteret. En navngitt mann på 28 år er mistenkt for tyveri av en fiskestang og har stukket fra stedet. Patruljer orientert. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Pipebrann på Eydehavn

14.09:** 110 melder om pipebrann på en adresse på Eydehavn. Det er ikke meldt inn skader til politiet.

BIRKENES: Jente (17) fikk strøm i arbeidsulykke på 3b

**ARENDAL: Stjal lystgass fra fødeavdelingen

15.48:** En noe ruset mann stjal en en beholder med lystgass fra fødeavdelingen på sykehuset i Arendal. Mannen forsvant ut i byen etter at han klarte å rive seg løs fra en ansatt ved sykehuset.

Klokken 16.02 pågrep en politipatrulje den mistenkte. Tyvgodset ble levert tilbake til sykehuset. Mistenkte er satt i arrest. Mannen er 28 år fra Arendal.

**MANDAL: Leter etter tyver med tørketrommel på tralle

1602:** Det ble observert to menn som løp av sted med en blå tralle med hvitevarer fra Expert. Det er trolig en Miele tørketrommel som ble trillet bort.

Patruljen innhenter opplysninger og ser etter tyvene.

SISTE FREDAG KVELD: Patruljen pågrep to mistenkte i deres bolig. En dame på 30 år fraSør-Audnedal og en mann, 38 år fra Mandal. Tyvgodset er også funnet. Personeneer tatt rett i avhør.

**KRISTIANSAND: Gikk fra ulåst Mercedes

16.16:** Tyveri fra en bil parkert i garasjeanlegget ved Trekanten senter i Vågsbygd. Bilen er en Mercedes som sto ulåst en kort stund. Det er blant annet stjålet et digitalt fotoapparat, RayBan solbriller og mobiltelefon.

**MANDAL: Kjørte på Golf og stakk

16.18:** En dame har vært uheldig og fått skadet bilen sin, en grå Golf. Den er blitt påkjørt på parkeringsplassen ved Coop Øvrebyen og er påført en del skader bak. Vitneobservasjoner mottas med takk.

FLEKKEFJORD: Trafikkulykke

**KRISTIANSAND: Problematisk passasjer

19.31:** En bussjåfør har problemer med en passasjer som lager bråk ved UiA. Mannen vil ikke betale for seg og vil heller ikke forlate bussen.

Han var imidlertid vekk fra bussen da politiet ankom. Politiet vet hvem den aktuelle bråkmakeren er.

**ARENDAL: Bråkmaker utenfor kulturhuset

19.52:** En meget bråkete og beruset mann ble fjernet utenforkulturhuset.

Patruljen innbringer og anmelder en 31 år gammelmann fra Tvedestrand.

**MANDAL: Sprengte postkasse - løp mot bedehuset

20.41:** I holum er det sprengt en postkasse, får politiet melding om. De løp deretter mot bedehuset. Politiets patrulje er imidlertid noe opptatt.

**ARENDAL: Gikk til angrep på ansatte

21.04:** Behov for politi til en ungdomsinstitusjon på Rykene derde har problemer med tre ungdommer.

Patruljen kom til stedet og fikk kontroll på tre unge gutter.

Guttene ble formant til å oppføre seg pent.

Dette varte bare noen minutter etter atpolitiet forlot stedet. Guttene hadde gått til angrep på de ansatte og knuser gjenstander. Politiet kjørertilbake.

**MANDAL: Tyveri av båthenger

21.55:** Meldtom tyveri av en Brendrup båthenger med reg.nr. DJ9036 fra Sandskargata mellomklokken 08.30 og 15.30. På hengeren sto det en hjemmelaget 18 fots glassfiberbåt med vindskjerm,hvit med blå kalesje og blå stripe rundt øvre del av båten.

**MANDAL: Pratet ungdommer til rette

22.28:** Klage på bruk av fyrverkeri ved bedehuset i Holum.

Politiet kjører til stedet. Pratet ungdommentil rette.