**RISØR: Kranglete person

23.11:** Melding om en kranglete og beruset person i Strandgata. En politipatrulje ble dirigert til stedet og en mann (46) ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Kranglete dame

23.23:** Politiet fikk melding om en kranglete og beruset dame nederst i Tollbodgata. En politipatrulje ble dirigert til stedet, men kvinnen var forsvunnet før politiet kom til stedet.

**LILLESAND: Høy musikk

23.37:** Melding om festbråk og høy musikk fra en adresse i sentrum. En politipatrulje gjenopprettet natteroen.

**EVJE: Uvettig kjøring

00.26:** En politipatrulje i Setesdalen anmeldte en bilfører på 19 år for uforsvarlig og uvettig kjøring på Arendalsvegen. Vedkommende hadde benyttet seg av hele veibanen over en lengre strekning.

**KRISTIANSAND: Voldelig gjest

00.54:** Melding fra restaurant Havana om at en bråkete og beruset gjest hadde skallet til en dørvakt. En politipatrulje dro til stedet og endte opp med å ta med seg en mann (27) som vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, samt legemsfornærmelse.

**KRISTIANSAND: Beruset mann

01.05:** Politiet fikk melding om en beruset mann (48) som hadde problemer med å ta vare på seg selv. En politipatrulje kjørte til stedet og fant personen, som fikk tilbringe natten i drukkenskapsarrest.

**ARENDAL: Knust vindusrute

01.10:** Melding om en knust vindusrute hos JM AUTO AS. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet. En politipatrulje dro til stedet for blant annet å sikre spor.

**ARENDAL: Bråk ved 7-Eleven

01.10:** Politiet fikk melding om antydning til bråk og klammeri ved 7-Eleven. Politiet kjørte til stedet og bortviste fire ungdommer fra stedet.

**ARENDAL: Beruset kvinne

01.38:** En politipatrulje fant en meget beruset kvinne som hadde problemer med å ta vare på seg selv. Politipatruljen kjørte kvinnen til Legevakta for kontroll.

**KRISTIANSAND: Tatt med tabletter

01.50:** En politipatrulje tok med seg en kvinne for besittelse av diverse tabletter av narkotisk slag som hun ikke kunne gjøre rede for.

**KVINESDAL: Bil i elva i Kvinesdal

02.00:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for vold

02.23:** Fra Tollbodgata innbrakte en politipatrulje en mann (32), mistenkt for å ha slått til en annen person. Mannen settes i arrest og det er noe uklart om den fornærmede vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Piratdrosjesjåfør anmeldt

03.21:** Melding om en piratdrosje som hadde kjørt fra sentrum mot Lund. Bilen fant politiet på Lund, og sjåføren, en 39 år gammel mann, anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Drosjesjåfør mistet lappen

03.35:** Up har gjennomført en to timers kontroll i Setesdalsveien. Det ble skrevet fem forenklede forelegg i løpet av kontrollen. I tillegg fikk en drosjesjåfør beslaglagt førerkortet sitt etter å ha kjørt i 77 km/t i 50-sonen. Forholdet ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beruset mann

03.42:** Melding om en sovende mann på trappene ved Handelens Hus. En beruset mann (36) ble anmeldt for å ha nektet å oppgi personalia, samt for å ha forulempet tjenestemenn på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

05.27:** Securitas meldte om at alarmen var utløst på Grimtunet — Jegergata klokka 0513. En patrulje ble sendt til stedet og fant at det hadde vært et innbrudd. Tyvene har stjålet medikamenter fra et skap.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Søm

05.58:** Melding om trafikkuhell med mindre personskade på Søm i Kristiansand. Det var én bil involvert og en kvinnelig sjåfør (44) ble kjørt til legevakten for sjekk. - Det ble besluttet utvidet blodprøve av bilfører grunnet mistanke om bruk av medikamenter, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Beruset mann på moped

05.59:** Politiet fikk melding om at en beruset person var i ferd med å starte en moped i veien ved Maxis kjøpesenter. Patruljen i Arendal kom over mistenkte, en mann (24). Mannen ble i første omgang kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet på Lund

07.47:** Melding om innbrudd i en bedrift i Industrigata på Lund. Flere dører var brutt opp. Fra lokalene var det stjålet en uregistrert sort Audi A6, i tillegg til flere registreringsskilter.

**LILLESAND: Knust bilrute

09.49:** Politiet fikk melding fra en beboer på Møglestu om at det i løpet av natta hadde blitt knust en rute på bilen hans. - Enten er det rent skadeverk eller at de har hatt til hensikt å ta bilen, men blitt skremt fra dette. Vi holder på å undersøke saken, opplyser operasjonsleder Øyvind Andersen ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i båt

10.03:** En forbipasserende oppdaget at det hadde vært innbrudd i båten til Kristiansand dykkerklubb. Et vindu har blitt knust og en dør brutt opp. Båten ligger nedenfor Myren gård ved Vågsbygdveien. Politiet har hatt en patrulje på stedet, men det er foreløpig uvisst hva som er tatt.

**MANDAL: Innbrudd og tyveri

10.51:** Melding om innbrudd og grovt tyveri fra minst to firmaer i Torjusheigata i Mandal. Det er blant annet stjålet pc. En patrulje ble sendt til stedet for åstedsundersøkelse.

**TVEDESTRAND: Pågående tigger

12.15:** Melding fra kiosk i sentrum om en pågående tigger utenfor. Tiggeren skal ha gått oppi folk som skulle inn på kiosken og fulgte også etter dem inn på kiosken. Politiet fikk beskjed om at tiggeren skremte bort kundene. Patruljen dro til stedet for å gi vedkommende et muntlig pålegg.

**LILLESAND: Endevendt leilighet

12.47:** En beboer i Frivoldveien kom hjem og fant leiligheten endevendt og tømt, og med knust vindusrute på baksiden. Politiet dro til stedet og sjekket åstedet, men det er foreløpig uvisst.

**KRISTIANSAND: Hentet beruset mann

14.25:** Politiet hentet en beruset 44-åring i Drakeveien i Voiebyen. Mannen blir satt i drukkeskapsarresten.

**ARENDAL: To bilskilt meldt stjålet

14.37:** To bilskilt blir meldt stjålet fra en bil i sentrum. Registreringsnummet: BD 45506. Tyveriet har trolig skjedd natt til lørdag.

SONGDALEN: Trafikkulykke i Songdalen

14.41:

**BYKLE: Gutt savnet

14.53:** Etter at en gutt ikke har kommet hjem fra en skitur, blir det startet forberedelser til en leteaksjon. En politipatrulje blir sendt til stedet, og gutten blir da funnet gående langs riksveien sammen med familie. Gutten hadde gått over i feil skiløype, og havnet lenger sør enn planlagt.

**SØGNE: Mann utagerte

15.14:** En mann blir pågrepet av politiet, etter å ha opptrådt utagerende på en kiosk.

**LILLESAND: Fireåring savnet

16.44:** En fire år gammel gutt blir meldt savnet i området Beddingen. En patrulje blir sendt til stedet. Klokken 17.24 blir gutten funnet på en naboeiendom.

**ARENDAL: Kranlende par

19.38** : Det blir meldt om et kranglende par som går langs veien ved Havstad. En politipatrulje kommer til stedet, uten å finne noen.

**VENNESLA: Beruset person

19.49:** Politet får melding om en beruset person, en 18-åring, i Granlivegen, som ikke kan ta vare på seg selv. Operasjonssentralen dirigerer en patrulje til stedet. Mannen blir innbrakt til sentralarresten, det har utagerer. 18-åring vil bli anmeldt for verbale trusler mot offentlige tjenestemenn, forulemping av offentlige tjenstemenn og bruk av narkotika.

**ARENDAL: Kontrollerer bil

19.47:** Politiet stopper og kontrollerer en bil ved riksvei 410 på Krøgenes. Det er mistanke om at personer er i besittelse av narkotika. Det blir funnet marihuana i bilen.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for narkobruk

21.33** : En 28-åring blir stoppet av politiet i Dronningens gate. Mannen blir anmeldt for bruk av narkotika.

**ARENDAL: Ruset mann hentet av ambulanse

21.33:** Det blir meldt om at en person har problemer med å ta vare på seg selv i Skibvig Ringvei. Vedkommende blir funnet liggende langs veien, kraftig beruset. Ambulansepersonell tar hånd om mannen.

**ARENDAL: Høy musikk

21.56:** Politiiet får melding at det spilles svært høy musikk på en adresse i Arendal sentrum. Etter at politiet har vært på stedet, dempes musikken.

**KRISTIANSAND: Førerkortbeslag

22.25:** En Up-patrulje måler en bil i 62 kilometer i timen i 50-sonen på riksvei 41 på Ryen. Bilføreren, en 19-åring, har seks prikker i førerkortet fra tidligere. Lørdagens fatsovertredelse medfører to ekstra prikker. Dermed beslaglegges førerkortet.

**KRISTIANSAND: Melding om vold

22.27:** En mann melder om at han har blitt utsatt for umotivert vold. En patrulje dirigeres til Tollbodgata, der volden ble utført. Gjerningsmannen er da forsvunnet fra stedt. Politiet leter videre etter mannen.