— Det ble ved en feiltakelse tappet skyllevann på et lite parti med TineMelk Skummet-kartonger torsdag formiddag, opplyser meieriet i en pressemelding.

Videre skriver de at det ble iverksatt tiltak da feilen ble oppdaget, men at de ikke kan garantere at produktene ikke har kommet ut til butikker.

Følg Fædrelandsvennen på Facebook!

Forsvunnet

— Da feilen ble oppdaget dette partiet isolert og tydelig merket. Fredag formiddag ble det oppdaget at lokaliseringen av inntil 140 av kartongene ikke kunne gjøres rede for. Derfor er det en mulighet for at dette er kommet ut i butikk og dermed også til forbruker, står det i pressemeldingen.

Meieriet oppfordrer alle som har kjøpt slik skummet melk å levere det tilbake til butikken, for å enten få erstattet melken eller få pengene tilbake.

- Kan utgjøre helserisiko

— Tine kan ikke utelukke at produktet kan utgjøre en helserisiko dersom det er høye konsentrasjoner av skyllevann, står det i pressemeldingen.

Kartongene har blitt tappet i tidsrommet 09:57 til 10.15 torsdag formiddag, har best-før dato 17. desember, og er merket med M-218. Tilbakekallingen gjelder kun melk som har blitt tappet hos Tine Meierier Kristiansand, denne melken selges på Sørlandet.