— Grunneierne ønsker nå å selge dette området. Hvis vi ikke kjøper eiendommen, vil den bli solgt til andre. Det er aktuelt å bygge sommerboliger her, men vi har fått førsteretten til å kjøpe, forteller Morten Løvåsen, styreleder for Justøyfamiliens bibelcamping, til avisen Dagen.

Dersom de ikke kjøper tomta, må driften legges ned. Prisen på tomta er satt til 9,2 millioner kroner, men så store midler har ikke Justøyfamiliens bibelcamping. Derfor har styret kommet med en utfordring til de 250 familiene som er medlemmer av Justøyfamiliens bibelcamping:

— Vi håper at de vil stille opp med midler og rentefrie lån, og målet vårt er at skal makte å kjøpe tomten. Det er kommet positive responser etter at vi gikk ut med denne oppfordringen. Men det gjenstår å se om det blir noen penger ut av det. Jeg har stor tro på at vi makter å kjøpe eiendommen, sier Løvåsen videre til Dagen.

Styret har en leieavtale med grunneierne til 2021. Alle grunneierne ønsker å gi bibelcampen førsterett til å kjøpe tomta.