KRISTIANSAND: — Patruljen melder at ifølge vitner skal det være en sort BMW med to nordisk utseende menn, bilen skal være av eldre dato, sotet vinduer, stor eksospotte. Fotgjengeren skal være rumensk tigger på 18 år som har smerter i en fot etter uhellet, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt i sin logg.

Overfor Fædrelandsvennen presiserer Steinsland at det er den påkjørte mannen selv som har gitt disse opplysningene til politiet.

— Selv om det sto andre folk rundt, er det ingen som sier de har sett eller hørt noe, sier Steinsland.

Operasjonsleder Vidar Neset opplyste sent tirsdag kveld at tiggeren ikke hadde meldt seg for politiet.

— Gutten fra Romania på 18 år har vært til undersøkelse på Legevakta i Kristiansand, deretter til videre undersøkelser ved SSK. Gutten forlot sykehuset ca. kl. 14.30. Gutten har klokken. 23.00 ikke møtt hos politiet i Kristiansand eller tatt kontakt med politiet per telefon, skriver Neset i sin logg.

Han opplyser også at polititet ikke har fått kontakt med noen vitner eller involverte i saken.

Politiet har verken bilnummer eller andre opplysninger å gå etter.

AMK fikk melding om ulykken klokken 11.33 tirsdag. Påkjørselen skal ha skjedd i Markens gate, mellom Skippergata og Henrik Wergelands gate. 18-åringen skal ha sittet utenfor Markens is og gotteri.

Fædrelandsvennen har snakket med ansatte på butikkene i nærheten av der påkjørselen skal ha skjedd. Ingen sier at de har sett noe til ulykken.

Har du tips om denne saken? Kontakt oss på 03811 eller tips@fvn.no