Det var klokka 02.28 natt til fredag den 61 år gamle kvinnen oppsøkte Kristiansand politistasjon og henvendte seg til vaktsjefen.

— Hun møtte opp og ville inn. Hva hun egentlig ville fremstår litt uklart for oss, men det endte med at hun spyttet vaktleder i ansiktet. Dette er ikke bra oppførsel, og hun blir anmeldt, opplyser operasjonsleder Atle Loven ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Om formålet syntes uklart, er det sjelden politiet får en så åpenbar søknad om overnatting i fyllearresten. Og den ble innvilget på stedet.

For øvrig inneholder politiloggen to promillekjøringer, i Vennesla og Songdalen, og noen tilfeller av håndgemeng i Kristiansand.

**MANDAL: Kontroll av båter

01.00:** Politibåten har i tidsrommet klokka 18.00- 01.00 kontrollert 22 båter. Det endte med ett forenklet forelegg siden båtfører var under minstealder. Lite båter på sjøen i kveld, melder politiet.

**VENNESLA: Promillekjøring

01.19:** I Lundevegen stoppes en mann (23) etter mistanke om promillekjøring. Alkometeret slår ut med en indikasjon på en promille på 1.5 og han kjøres til legevakta for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Knuffing ved Harvey's

01.40:** Tilløp til slåssing med flere involverte ved utestedet Harvey's sportsbar. Mann (26) til legevakt med liten skade, men ønsker ikke å anmelde noen. - Det var uoversiktlig og uklart hendelsesforløp, da ble det ikke noen sak ut av det for oss, forklarer operasjonsleder Loven.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Bakgården

02.18:** Politipatruljen bortviste en gutt (20) etter at han først hadde blitt erklært uønsket på restaurant Bakgården.

**KRISTIANSAND. Skadeverk på biler

02.21:** Nederst i Tollbodgata, ved Tollboden, blir det meldt om skadeverk på to parkerte biler, med knust rute, speil brukket av og bulker i siden. Forholdet blir anmeldt fredag.

**KRISTIANSAND. Fest tar av på Justvik

02.30:** Politiet rykker ut til en bolig på Justvik etter klager på festbråk, og sørger for at støynivået dempes.

**KRISTIANSAND. Skubbet i bakken i Markens

02.50:** Mann (22) er skubbet overende etter knuffing. Han har pådratt seg et lite kutt i bakhodet og blir kjørt til legevakta. Forholdet vil bli anmeldt, opplyser politiet.

**SONGDALEN: Promillekjøring

04.42:** Ved Rismyr på Nodeland blir en kvinne (21) stanset i bil etter mistanke om promillekjøring. Utåndingsprøven indikerer en promille på 1.16 og hun kjøres til legevakta for blodprøve.

**LILLESAND: Motortyveri

11.11:** To båtmotorer stjålet fra båter i Kaldvellfjorden.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på E 18

12.54:** Kollisjon i Baneheitunnelen. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Kjørte ned skilt

13.44:** Bil kjørte ned skilt på Harebakken.

**ARENDAL: Trafikk-trøbbel

14.01:** En buss med låste hjul hindrer trafikken på fylkesvei 420 ved Strømmen utenfor Arendal.

— Trafikkdirigering pågår, melder operasjonsleder Magne Storaker i Agder politidistrikt.

**MANDAL: Båt på skjær

20.21:** Ensnekke har gått på skjær på nordsiden av Ramsøy. Politibåten fra Mandal tar ombord to menn. Ingen skader på personene.

**MANDAL: Kontroll på Suvatne

20.27:** UP har foretatt en kontroll i en 70-sone. Det ble skrevet ut 28 forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 100 km/t. Ett førerkortbeslag på grunn av flere enn åtte prikker.