Mexico slo Costa Rica 4-1 selv om fem spillere er suspendert på grunn av positive dopingprøver. Prøvene, som ble innhentet i forkant av mesterskapet, viste spor etter det forbudte stoffet clenbuterol. Mexicanerne skylder på bedervet mat.Andrés Guardado (2), Rafael Márquez og Pablo Barrera scoret for Mexico søndag.

Laget må greie seg uten Guillermo Ochoa, Francisco Rodríguez, Edgar Duenas, Antonio «Sinha» Naelson og Christian Bermudez, som alle er under dopingmistanke. Mexico har søkt om å få erstatte dem i troppen, men har ennå ikke fått svar.

Også Costa Rica er kvartfinaleklar, tross stortapet mot Mexico. Laget tok seg videre på bedre målforskjell enn El Salvador, som slo Cuba 6-1 og fortsatt har mulighet til å ta seg til cupspillet som en av de to beste treerne. Rodolfo Zelaya scoret to av målene.

Cuba måtte tåle femmålstap i alle sine tre kamper og vender nesen hjemover minus en av spillerne. Yosniel Mesa stakk av fra spillerhotellet og har søkt om politisk asyl i USA. Han var oppført som «skadet» på dommerkortet søndag. (©NTB)