AGDER: — Vi har hatt en usedvanlig stille og rolig natt hos politiet. Bare én person er innbragt for bråk - hele politidistriktet sett under ett, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Bård Austad, til fvn.no.

Her er oversikten over politiets ulike oppdrag søndag:

**Kristiansand: Husbråk og skadeverk

02.00:** Politiet får melding fra naboer om bråk fra en leilighet i Torridalsveien. Politiet reiser til stedet, og får roet ned en mann som er spesielt utagerende. Mannen lover å oppføre seg ordentlig. Få minutter etter at patruljen har dratt fra leiligheten, kommer derimot ny telefon om bråk, og politiet må returnere. Den samme mannen har, i tillegg til å bråke, også utført skadeverk. Denne gangen tar patruljen ham med seg og setter ham til tørk i fyllearresten. Vedkommende, som er i slutten av 20-årene, er den eneste person som blir tauet inn for fyllebråk i Agder politidistrikt natt til søndag.

**Kristiansand: Bråk ved storkiosk

02.15:** Melding om bråk ved storkiosken 7-Eleven i Markensgate. Situasjonen starter med slåssing og bråk mellom kunder og ansatte ved kiosken. Ingen blir påført alvorlige skader, og ingen blir heller pågrepet.

**Kristiansand: Ulovlig kjøring 1

03.30** blir en mann i begynnelsen av 40-årene stoppet på Setesdalsveien, i nærheten av Gartnerløkka. Mannen mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand, og det blir tatt utåndingsprøve av ham. Han har ikke gyldig førerkort.

**Kristiansand: Ulovlig kjøring 2

04.10** blir en 19-årig bilfører stoppet i krysset mellom Torridalsveien og Arenfeldtsvei. Vedkommende, som er en kjenning av politiet, har ikke gyldig førerkort.

**Kristiansand: Innbrudd på skole

05.00** ringer en vekter og sier at han har oppdaget innbrudd på Justvik skole. En dør på baksiden blir funnet åpen, og et vindu på et tilbygg til gymsalen er knust.

— Slik det ser ut for oss har noen tatt seg inn i bygget og drukket. Vi har derfor gjennomsøkt bygget, men uten å finne noen gjerningsmenn, sier operasjonsleder Austad.

**KRISTIANSAND: Trodde båt fløt i Otra

15.17** Politiet fikk beskjed fra en person som mente han så en båt flyte med baugen i været i utløpet av Otra. En lettbåt fra Kystvakten kjørte ut og det viste seg at det var noe som tilhørte en flytebrygge som fløt i vannet. Konstruksjonen ble tatt med på land.

SØGNE: Tre skadet i ulykke på E 39

FARSUND: Tre trafikkontroller søndag

**ARENDAL: Stjal crossykkel

16.37** En 85 kubikks Suzuki crossykkel er stjålet fra Flisespesialisten på Blødekjær. Tyvene har kommet seg inn ved å knuse et vindu ved inngangsdøren. Innbruddet skjedde mellom klokken 20 lørdag og 16.30 søndag. Sykkelen er gul med litt sort og hvitt på.

**KRISTIANSAND: Stjal bil

16.54** En grå Ford Fieste med nummer PN 94073 er stjålet fra Åsveien.

BYGLAND: To skadet i kollisjon

**VALLE: Smadret bilen under elgpåkjørsel

17.35** En elg ble påkjørt i nærheten av bomstasjonen. Elgen reiste seg opp igjen og stakk til skogs. Bilen fikk store skader, men bilføreren fikk ingen skader. Han vil imidlertid oppsøke lege for sjekk. Viltnemnda er varslet og vil forsøke å spore opp elgen.

ARENDAL: Funnet klynkende bak gravsteiner

**KRISTIANSAND: Havnet oppå rundkjøring

20.19** En bil mistet hjulet og havnet oppå rundkjøringen utenfor Trekanten i Vågsbygd. En bilbergingsbil fikk fjernet bilen.

BYGLAND/EVJE OG HORNNES: Oppløftende kontroller søndag

**KVINESDAL: Fikk motorstopp i tunnel

22.11** Et vogntog fikk motorstopp i Teistedalstunnelen på E 39 og stod farlig til for trafikken. Et bilbergingsselskap ble kalt ut.