AGDER: — Det virker som det har vært over gjennomsnittet mange berusede mennesker i natt. Vi har fremdeles noen hos oss som ikke har våknet ennå, sier operasjonsleder Gunn Lieng ved Agder politidistrikt.

Dette er noe av det politiet har rykket ut på natt til lørdag:

**KRISTIANSAND: Beruset person

21.52:** En person ble observert liggende under trærne på parkeringsplassen ved Coop Mega. Mannen var forsvunnet da politiet kom til stedet.

GRIMSTAD: Kjørte jente hjem

22.24: En beruset jente ble kjørt hjem av politiet fra Fevik, etter at hun ikke klarte å finne veien hjem.

FLEKKEFJORD: Røyk i leilighet

22.28: Politiet rykker ut til Gråsteinsveien etter at en nabo reagerer på røyk fra en leilighet. Røyken viste seg å komme fra noe plast som lå på komfyren og ulmet. Beboeren, en 26 år gammel mann ble kjørt hjem til sine foreldre.

KRISTIANSAND: Beruset person

22.32: En beruset person blir kjørt i arresten etter å ha oppført seg svært aggressivt på Ernst i Rådhusgata.

RISØR: 21-åring innbrakt

22.39: En 21 år gammel mann havnet i en heftig krangel med sin far. Politiet tok derfor med seg 21-åringen fra stedet.

KRISTIANSAND: Beruset jente

23.30 : En 16 år gammel jente ble kjørt hjem til sin mor etter at hun ble funnet overstadig beruset i Kirsten Flagstads vei.

KRISTIANSAND: Slåssing

23.40: Politiet rykket ut til en slåsskamp i Vestre strandgate. De involverte ble snakket til rette og ingen ble anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Til stasjonen for tørk

23.43:** En 49 år gammel overstadig beruset kvinne ble tatt med til stasjonen fra Tordenskjolds gate.

**GRIMSTAD: Hoppet på konteinere

00.01:** Tre 16-åringer ble kjørt hjem til sine foreldre etter å ha hoppet rundt på konteinere ved Grimstad Bådsenter.

RISØR: Fest i russebil

00.32: En gjeng holdt fest i en uregistrert russbil midt i Risør sentrum. De feststemte dempet seg da politiet kom til stedet.

ARENDAL: Knuste butikkdisk

00.49: En beruset gjest knuste en glassdisk på 7-Eleven i Arendal sentrum. 19-åringen ble innbrakt til politistasjonen. Hendelsen var trolig et uhell og 19-åringen slipper dermed en anmeldelse dersom han gjør opp for seg.

LYNGDAL: Beruset person

01.25: En 18-åring ble tatt hånd om av politiet etter å ha virret rundt ved Joker i Alleen.

BIRKENES: Slåsskamp

01.35: Politiet rykket ut etter melding om full slåsskamp på storkiosken i Birkenes. Da politiet kom frem fant patruljen kun en 20 år gammel mann. Den berusede 20-åringen kjente ikke til noen slåsskamp og ble kjørt hjem av politiet.

SØGNE: Beruset person

01.57: En 23 år gammel mann ble vist veien til sin egen bolig, som lå om lag 100 meter unna.

**KRISTIANSAND: Tok kvelertak på vakt

02.22:** En 19 år gammel kvinne tok kvelertak på en vakt på Leopold og motsatte seg pågripelse da politiet kom til stedet. Kvinnen ble tatt med til arresten og vil bli anmeldt for begge forholdene.

KRISTIANSAND: Overstadig beruset

02.49: Politiet kom over en 27 år gammel kvinne som hadde ramlet og slått seg på haka.

**KRISTIANSAND: Drosjekunde ville ikke betale

02.52:** En drosjesjåfør kontaktet politiet etter å ha fått problemer med en beruset kunde. 24-åringen nektet å betale for turen og ble anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Gikk rundt på jernbaneskinnene

03.03: En beruset person gikk mot jernbanestasjonen langs toglinja. Etter å ha blitt tilsnakket av politiet gikk han tilbake til perrongen.

FLEKKEFJORD: Snoket i postkasser

03.37: To tenåringer ble tilsnakket av politiet etter å ha snoket i noen postkasser i Gråsteinsveien. Det viste seg at guttene hadde dyttet toalettpapir i en del postkasser for moro skyld.

KRISTIANSAND: Slåssing

03.34: En person ble pågrepet etter å ha gått løs på en forbipasserende ved Nedre torv. Den berusede 27-åringen ble kjørt til legevakten, hvor det viste seg at han var såpass beruset at han ble innlagt på akuttavdelingen.

KRISTIANSAND: Pågrepet for slåssing

03.50: En 19-åring ble pågrepet etter slåssing ved 7-Eleven.

MANDAL: Satt full bak rattet

0414: En person ble sett sittende bak rattet på en parkert bil i Langgata. Mannen var beruset, men hevdet han kun satt der for å varme seg. Ingen har sett mannen kjøre, så politiet nøyde seg med å beslaglegge bilnøklene. Politiet vil vurdere om saken skal følges opp videre.

**KRISTIANSAND: Fant blodig kvinne

06.35:** En 84 år gammel kvinne ble funnet blodig og forslått ved Karl Johans Minne. Hun skal ikke være utsatt for noe kriminelt, men har trolig falt og slått seg. 84-åringen mente hun hadde mistet en veske med 10.000 kroner. Patruljen fulgte henne hjem, hvor de fant kvinnens lommebok og veske.

VENNESLA: Mistet førerkortet 1

16.26: Trafikkuhellet i Venneslaveien førte kun til materielle skader. Men på bakgrunn av kjøretferden til den ene bilisten, ble førerkortet hans midlertidig beslaglagt. Mannen er en 50-åring fra Vennesla.

LYNGDAL: Mistet førerkortet 2

17.01: Atskillige biler ble kontrollert lørdag formiddag. Resultatet ble én anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort. Bilisten er en mann (58) fra Lyngdal.