KRISTIANSAND: Politiet har i løpet av natten mottatt flere meldinger på høylytte smell som av forbipasserende har blitt oppfattet som våpenskudd. Det har ført til flere bekymringsmeldinger i løpet av natten.

Politiet ber nå folk om å ta hensyn.

— Vi trenger ikke de sakene i disse tider. Det bør folk være litt klar over og vise respekt for, sier operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Her er noe av det politiet har loggført natt til lørdag.

**MANDAL: Klage på høy musikk

23.57** En nabo forsøker å roe ned en høylytt fest uten at det får noen som helst virkning. Da patruljen ankom stedet fant imidlertid huseier volumknappen rimelig kjapt.

KRISTIANSAND: Klage på bråk

00.06 Politiet får klage på flere ungdommer som bråker og herjer på Møvik. Da patruljen ankom stedet fant de seks ungdommer som hadde en fredelig sammenkomst.

**ARENDAL: Høy musikk og fyrverkeri

00.10** Politiet får melding om en høylytt fest hvor det i tillegg skytes med fyrverkeri.

**TVEDESTRAND: Fyllevas

00.08** En kvinne ber politiet om hjelp etterå ha blitt sparket på et utested i Tvedestrand. Patruljen rekvirerte umiddelbart ambulanse til stedet. - Når vi kommer fram viser det seg å være en overdreven melding. Kvinnen er meget beruset, har aldri vært innom utestedet og det blir konkludert med at det hele bare er fyllevas, opplyser operasjonsleder Jon Kvitne. Kvinnen blir bortvist fra utestedet.

**ARENDAL: Fikk slepehjelp

00.36** En båtfører ber om politiets assistanse etter at vedkommende ikke får start på båten sin og har mistet dreggfestet. En båtpatrulje i Grimstad sleper båten til land.

**RISØR Meldte fra om skyting

00.41** Politiet får melding om det som oppfattes som hagleskudd i området Frydenlund i Risør. Ved nærmere undersøkelser viser det seg at det står noen rånebiler i området. Sjåførene opplyser om at det kom flere smell fra den ene bilen som forlot stedet, som kan oppfattes som noe helt annet enn motorstøy.

**KRISTIANSAND: Klage på fulle mopedister

00.49** Politiet får melding om fulle ungdommer som kjører rundt på mopeder i området. Da patruljen kom til stedet var det ingen mopedister å se.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

00.54** Politiet får klage på høy musikk i Bordalen i Kristiansand. Da patruljen ankom stedet etter en halvtime var det stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Stablet på beina

00.59** En patrulje hjelper en beruset person på beina og sender ham hjem

**ARENDAL: Slått i hodet med glass

01.11** En kvinne møter opp på politivakta i Arendal med en blodig panne. Ifølge poltiiet er kvinnens eks mistenkt for å ha slått kvinnen i hodet med ett glass.Kvinnen ble sendt til legevakta hvor hun fikk sydd flere sting i panna. Politiet har opprett sak mot en navngitt person. Vedkommende er så langt ikke pågrepet.

**ARENDAL: Slo seg vrang

01.15** Mens patruljen tar seg av kvinnen hisser en annen mann seg opp på politivakta for at han ikke får hjelp fort nok. - Han har ikke forståelse for at det er andre som trenger hjelp før han og mannen havner i arresten og blir anmeldt for sin oppførsel, opplyser operajonsleder Jon Kvitne.

**TVEDESTRAND: Klage på høy musikk

01.29** Politiet mottar klage på høy musikk i Tvedestrand. Da patruljen ankom husadressen kort tid etter var det hele roet seg.

**TVEDESTRAND: Melder fra om skudd

01.27** Politiet får en ny melding om det som blir oppfattet som skudd i Tvedestrand. like etter hører man en bil som spinner avgårde. - Vi utelukker ikke at det er samme bil som tidligere, opplyser operasjonsleder Jon Kvitne.

**KRISTIANSAND: Tatt for tyveri

01.32** Politiet får melding fra vaktene på utestedet Havana om at de har tatt hånd om en person de mistenker for å ha stjålet fra en gjest på stedet. Da politiet ankom stedet var mannen i besittelse av flere gjenstander, som mobil og kamera, som han ikke kunne gjøre rede for. Mannen ble satt i arresten.

**ARENDAL: Trafikkulykke

01.46** Politiet rykker på en melding om en trafikkulykke med personskade i Blødekjærveien i Arendal. Både polit, brann og ambulanse rykker til stedet. Da patruljen kom fram finner ikke patruljen noe som tyder på at meldingen stemmer. - Her er det noen som har ringt inn en falsk melding eller som har misforstått kraftig det de har sett, sier operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Skysset hjem mindreårige fra byen

02.03** En politipatrulje skysser hjem fire mindreårige i alderen 14-16 år til sine foresatte etter en fuktig kveld på byen.

**ARENDAL: Melding om skudd

02.04** Politiet får melding om det som oppfattes som skudd på stranden på Hove. Da patruljen drar for å sjekke finner de rester av fyrverkeri på stranden, men ingen personer som kan knyttes til episoden.

**GRIMSTAD: Kjørte flåte i beruset tilstand

02.33** En båtfører blir anmeldt for å ha ført en flåte med motor i beruset tilstand.

**ARENDAL:Satt i drukkenskapsarrest

02.52** Patruljen innbringer en overstadig person i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Overlesset bil

02.53** En bilfører blir anmeldt for å kjøre med syv personer i en bil som er registrert for fem.

**KRISTIANSAND: Havnet i arresten

03.08** En mann havner i arresten etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra utested og deretter nektet å oppgi personalia.

**TVEDESTRAND: Skrudde ned volumet

03.18** En fest tones kraftig ned etter pålegg fra politiet om å dempe volumet.

**FLEKKEFJORD: Knuste vindu

03.37** En mann blir påegrepet etter å ha knust et vindu i en bolig i Flekkefjord. Vedkommende blir kjørt hjem av politiet etter å gjort en avtale med huseier om å gjøre opp for skaden.

**MANDAL: Banket opp

03.47** En mann melder til politiet at han er blitt banket opp ved potetbua i Mandal. PDa politiet kom til stedet vil den forslåtte mannen ikke motta legehjelp. Mannen ønsket heller ikke å bli med patruljen for å søke etter gjerningsmannen.

**MANDAL: Promillekontroll

03.50** Politiet gjennomfører en promillekontroll i Marnaveien og Grensegata i Mandal. 25 bilførere blir sjekket, men ingen blir tatt.

**ARENDAL: Raserte leilighet

04.39** Politiet får melding om en person som står å hyler og skriker utenfor en leilighet i Arendal. Mannen forsøker etter sigende å komme seg inn hos en kvinne som bor på stedet. Da patruljen ankom plassen viser det seg at leiligheten har blitt rasert. Politiet har en fomening om hvem gjerningspersonen er og avventer nå anmeldelse fra huseier.

**ARENDAL: Måtte dempe volumet

04.47** En høylytt fest får en mer dempet form etter pålegg fra politiet.

**ARENDAL: Pusset opp nattestid

05.14** Politiet får melding om en nabo på stedet som pusser opp et hus og som like godt har tatt natta i bruk. Naboer melder om støy fra diverse verktøy, men da politiet kommer fram er det ingen på stedet.

**KRISTIANSAND: Frastjålet racersykler

07.55** En beboer i Galgebergveien melder at han er blitt frastjålet to racersykler i løpet av natta. Forholdet vil bli anmeldt.

**FLEKKEFORD: Ble skysset hjem

08.24** En flekkefjæring får skyss hjem etter å ha blitt funnet sovende bake Sunde skole i Flekkefjord.