KRISTIANSAND: Moped funnet

23.30 Politiet får melding om at en moped som tidligere er meldt stjålet nå er funnet på Ålefjærveien. Falken har hentet mopeden, som er av typen Senda SM.

RISØR: Høy musikk — to ganger

23.45 Det kommer en klage fra sentrum om høy musikk.

00.30 Tre kvarter senere kommer enda en klage, og politiet drar til adressen, hvor det var full musikk fra åpne vinduer. Politiet fikk dempet lyden.

GRIMSTAD: Hyl og skrik ved kirka

00.35 Noen melder inn om hyl og skrikved kirka i Grimstad. En patrulje drar til stedet, men kan verken se eller høre noe.

ARENDAL: 17-åring kjørte bil

01.22 På Saltrød i Arendal stopper patruljen en bil hvor fører ikke hadde gyldig førerkort. Gutten, som er fra Arendal, er bare 17 år og blir stioppet og anmeldt.

FLEKKEFJORD: Høy musikk

03.00 Politiet dro ut til en privatbolig etter melding om høy musikk. Det var stille da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke

07:33** fikk politiet en melding om en utforkjørsel ved riksvei 403 mellom Skaiaa og Kilefjorden. En 59 år gammel mann fra Evje satt i bilen og var bevisstløs. Han ble kjørt til sykehuset for behandling.

NTB får opplyst at 59-åringen er under behandling, og at tilstanden hans er stabil, fra Sørlandet sykehus i Kristiansand.

**MARNARDAL: Innbrudd

08:30** hadde en person tatt seg inn i et privat hus på Øyslebø, mannen ble pågrepet av en privatperson og holdt der til politiet kom å plukket opp den 26 år gamle mannen fra Søgne. Politiet fant også ut at mannen hadde på seg noen ulovlige tabletter samt at mannen innrømmet bruk av amfetamin. Han ble derfor anmeldt for flere forhold.

**BROKELANDSHEIA: Beslaglagt førerkort

11:37** ble en 27 år gammel mann fra Oslo stoppet på E18 ved Gjerstad. Han hadde utført noen farlige forbikjøringer samt vært dårlig til å passe avstanden til bilene foran seg. Politiet stoppet derfor mannen og fratok ham førerkortet.

GRIMSTAD: Seks båtførere bøtelagt

08.00 - 17.00 hadde politiets båtpatrulje kontroll utenfor Grimstad havn. To forenklede forelegg ble utstedt for manglende flyteplagg, mens fire forelegg ble utstedt fordi båtførerne kjørte med en fart på over 5 knop mindre enn 50 meter fra land.

ÅMLI: Tyveri fra blomsterbutikk

17.07: fikk politiet en telefon fra en blomsterbutikk på Åmli om at det var stjålet mellom 4- 5000 kroner fra kassen. Mannen som stjal pengene skal ha vært av utenlandsk opprinnelse. Politiet sjekker nå åstedet.

**FLEKKEFJORD: Hund angrepet

18.01:** En kvinne som luftet hunden sin i et boligområdet på Sira opplever at hunden blir angrepet av en amstaff eller lignende hund. Kvinnenes hund blir kjørt til dyrlege, men overlever angrepet. Saken anmeldes og politiet har noe informasjon om hvem eieren til amstaffen kan være.

**LILLESAND: Falsk seddel

20.00:** Slakter Eide i Lillesand varsler politiet om at han noen har betalt med en falsk 200-seddel.

**KRISTIANSAND: Koffert stjålet

20.32:** En person får frastjålet en koffert i en utleiebolig i Dronningensgate.

**MANDAL: Narkotikabeslag

21.55:** En person pågripes med fem gram hasj i Gustad Vigelandsvei i Mandal. Personen settes i arresten.

**FARSUND: Mopeduhell

22.02:** En kvinnelig mopedist velter på Oreveien i Farsund. Hun skal ha brukket beinet.

**RISØR: Rabiat person

22.43:** En person blir fullstendig rabiat under en konsert på Holmen utenfor Risør. Fire vakter sitter på personen uten at det hjelper. Ved 23-tiden var politiet ikke kommet fram.