KRISTIANSAND :— Trolig skjedde dette noe under rengjøringen av senga, hvor vaskehjelpen tok ned himlingen for å komme ordentlig til. Så er det noen fester på den som ikke kom ordentlig på plass og dermed ramlet den ned. Vi beklager dette på det sterkeste, og hun må bare ta kontakt for å få meg så skal hun få en beklagelse og en kompensasjon, sier Ragnvald Stensvand, en av de to innehaverne av solsenteret.

Feil på solsengene

Det var søndag ettermiddag at den 20 år gamle jenta la seg ned på solsenga på Brun og Blid på Grim, og opplevde å få det drøyt 10 kilo tunge pleksiglasset over seg.— Eierne svarte med å tilby henne et gavekort på 160 kroner, sa jentas far, Arvid Gundersen, som var svært misfornøyd med behandlingen fra solsenterkjeden.

— Det er en kjedelig hendelse for oss og for henne, og vi ønsker jo ikke misfornøyde kunder, sier Stensvand, som også mener at solsengene har en produksjonsfeil fra leverandøren.

— Men vi følger opp denne saken nå og skal få ordnet opp i dette, sier han.

- Helt trygt

Solsengen i den første båsen 20- åringen gikk inn i var ødelagt. Det beskyttende pleksiglasset som også fungerer som et håndtak lå knust over selve solsenga. Men i nabobåsen så alt ut til å være i orden.

— Hun puttet på penger og gjorde seg klar til å sole seg. Da hun skulle ta ned lokket med lysrørene, løsnet plutselig hele dekselet. Hun fikk det rett over seg, mens noen ledninger hang løse i lufta, sa Gundersen til Fædrelandsvennen søndag.

- Er det helt trygt å sole seg på dette stedet, Stensvand?

— Ja, det er det. Nå skal jeg gå over sengene personlig å se hva som har skjedd. Jeg har ikke vært der selv ennå, men det skal være fikset nå, sier han.

Klager på renhold

Solsenteret har også fått andre klager på seg via Facebook-siden til selskapet. De klagene går på renholdet, og Stensvand bekrefter at de har noen utfordringer også der.

— Med Grim skole i nærheten er det et lite problem med elever som går inn og kaster fra seg søppel, sier han.