Her er politiloggen for onsdag 18. august.

ARENDAL: Tyvlånte bil

09.49: En politipatrulje kommer over en parkert bil på Tromøya i Arendal. Bilen er meldt underslått, og politiet knytter den til en adresse i området. Vedkommende på denne adressen blir pågrepet av politiet, og sitter nå i arresten i Arendal i påvente av videre etterforskningen. Bilen ble lånt av en privatperson i Lillestrøm, og aldri levert tilbake.

KRISTIANSAND: Surret på E18

12.40: Politiet får melding om at en dame går og surrer langs E18 ved Dyreparken. Innringer synes situasjonen ser svært trafikkfarlig ut. Da politiet kommer til stedet er kvinnen borte.

KRISTIANSAND: Trillebår i veien

12.46: Ikke bare damer som befinner seg på E18. Ved Timeneskrysset ligger en trillebår midt i veien. Politiet har vært på stedet og trillebåren er nå behørig plassert utenfor kjørebanen.

KRISTIANSAND: Båt kom drivende

12.59: En 8 fots Pioneer jolle er funent i bukta drivende utenfor Sør Arena. Båten har ikke motor.

KRISTIANSAND: Enda en båt kom drivende

13.04: Ved Sjursøya i Randesund kommer en 10 fots rød Pioneer drivende. Sammen med båten kommer også en brygge flytende. Kansje er det kraftig vind som gjør at så mange båter kommer drivende.

MANDAL: Mopedist uten kjøretillatelse

14.12: En patrulje i Mandal stopper en mopedist som ikke har gyldige dokumenter for å kjøre den type kjøretøy. Den 45 år gamle mannen fra Mandal blir anmeldt for forholdet.

GJERSTAD: Biltyveri

14.17: En bil skal være stjålet i går kveld. Bilen ble stjålet i Gjerstad, og er av typen Nissan Pajero. Kjennemerket er JC70254. **KRISTIANSAND: Trafikkuhell

15.37:** Et mindre trafikkuhell inntreffer ved Gartnerløkka. Politiet bistår med å rekvirere et inntauingsfirma.

**KRISTIANSAND: Kolliderte i Fidjeåsen

16.15:** To biler har kollidert på et smalt parti langs en vei gjennom et boligområde. Begge førerne har vært til kontroll ved legevakt, og ingen skal være alvorlig kommet til skade.

**FLEKKEFJORD: Funnet firehjuling

16.22:** Politiet har kommet over en firehjuling de mistenker er stjålet.

**LILLESAND: Hun påkjørt

17.04:** En bilist kjørte på en hund mellom Kosvik og Fjelldalsbekken på E 18. — Bilføreren merket et dunk i tilhengeren, og da han så bakover, oppdaget han at en hund hadde kommet ut i veien, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Skadet mc

17.11:** En person skal ha utført skadeverk på en motorsykkel ved å knuse frontlykten. Eieren har gitt et signalement til politiet, men mannen er foreløpig ikke funnet.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

17.47:** I Tordenskjoldsgate har ubudne gjester tatt seg inn gjennom et vindu. Det er stjålet pc og andre verdisaker. Politiet har vært på åstedsundersøkelse.

**GRIMSTAD: Stjal fiskeutstyr

18.05:** Tyver har tatt seg inn i en ulåst garasje i Klingremoveien i Grimstad. Det er borttatt fiskestenger, sluker og vesker med diverse fiskeutstyr.

**EYDEHAVN: Tyveri

18.14:** Det er meldt om grovt tyveri fra en adresse i Eydehavn. Blant annet skal en pc være stjålet.

**KRISTIANSAND: Sykkeltyveri

18.38:** En DBS Intruder er blitt stjålet der den sto parkert ved Europris på Fiskåtangen i Vågsbygd.