**FROLAND: Piller

23.55** stoppet politiet en bil ved Blakstad stasjon i Froland. I bilen ble det funnet piller og det som antakeligvis er amfetamin. To 18-åringer ble pågrepet og innbrakt til arresten i Arendal.

**GRIMSTAD: Vinglet

00.43** fikk politiet melding om en bil med henger som vinglet fælt i veien ved Vik i Grimstad. Politiet fikk stoppet bilen. Det viste seg at fører ikke var beruset, men mannen, som er 27 år gammel og fra Vennesla, manglet førerkort og vil bli anmeldt for dette.

FARSUND: Bråk

Politiet fikk i natt melding om bråk i forbindelse med en fest på et bygdelokale på Vanse. En person skulle ha blitt slått til, og han ble kjørt til legevakten i Farsund med mindre skader. Han ønsket ikke å anmelde forholdet.

ARENDAL: Slått ned

En mann ble i natt slått ned på utsiden av Castellet i Arendal. Gjerningsmannen stakk fra stedet før politiet kom frem. Den fornærmede fikk en skade på venstre øye og blødde litt. Det kommer muligens en anmeldelse på forholdet i ettertid.

**FARSUND: Beslagla stereoanlegg

01.30** fikk politiet for ente gang melding om festbråk fra en bolig i Farsund. Det har vært så mye bråk på adressen tidligere at politiet hadde besluttet å beslaglegge stereoanlegget ved neste klage. Dermed fikk mistenkte i saken, en 24 år gammel, mann anlegget sitt beslaglagt.

**KRISTIANSAND: 3000 sigaretter

01.45** fikk politiet melding fra Tollvesenet om at de hadde stoppet en polakk som var i besittelse av 3000 sigaretter på ferjeterminalen. Mannen ble plassert i arresten siktet for overtredelse av tolloven, og kommer i løpet av dagen til å motta en bot.

**ARENDAL: Satt seg på panseret til politibil

02.12** satt en person seg like gjerne ned på panseret på politibilen som da befant seg på utsiden av Castellet i Arendal. Da politiet ba mannen om å gå ned fra panseret, samt legitimere seg, endte det hele i stedet i et basketak. Dermed måtte mannen, som er 25 år gammel og fra Arendal, tilbringe natten i arresten.

**KRISTIANSAND: Nektet å fjerne seg

02.15** fikk politiet melding om at en gjest lagde bråk på et utested i Vestre Strandgate. Hun nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg, og dermed måtte kvinnen, som er 20 år gammel og fra Trøndelag, tilbringe resten av natta i arresten.

**SØGNE: Rabiat gjest

02.17** fikk politiet melding om en rabiat gjest ved Høllen brygge. Da politiet kom til stedet hadde ting roet seg ned. Gjesten etterkom oppfordringen om å forlate stedet, og fikk derfor lov til å gå hjem.

**MANDAL: Drikking på offentlig sted

01.30** bestemte en 32 år gammel mann fra Oslo seg for å drikke alkohol rett foran politistasjonen i Mandal. Det skulle han ikke ha gjort. 32-åringen ble anmeldt for forholdet.

**GJERSTAD: Bil i grøfta

04.22** kom politipatruljen i Gjerstad over en bil som hadde kjørt av veien. Mannen bak rattet var synlig ruset, og politiet fant tabletter og sprøyter i bilen. Vedkommende, en 32 år gammel mann fra kommunen, ble derfor kjørt til legevakten for en blodprøve. Han hadde heller ikke betalt avgiftene på bilen, og den ble derfor avskiltet.

**BIRKENES: Trafikkuhell

08.38** fikk politiet melding fra en mann som hadde våknet av et kraftig smell. Han løp ut til veien og der fant han en Volvo som hadde havnet i grøfta og kjørt inn i et eiketre. Ifølge operasjonsleder er det mulig at sjåføren hadde sovnet. Politiet rykket ut til stedet for å se om føreren trengte legehjelp.

FROLAND: To menn omkom i trafikkulykke — én til sykehus

**KRISTIANSAND: Stjal moped

21.12** I løpet av lørdag eller søndag har en Honda 50Z-moped blitt stjålet fra Gamle Kirkevei på Gimlevang. Mopeden er blå og hvit og er av typen Monkey.

**KRISTIANSAND: Stjal båt

21.27** En Uttern D45 med en 115 hesters Mercury-motor er stjålet fra båthavna ved Festninga. Båten er blå og hvit og er en 2007-modell. Tyveriet har skjedd mellom 8. og 11. oktober.

**TVEDESTRAND: Gikk inn i hus og slo sønnen

22.40** En navngitt person tok seg inn i et hus i utkanten av byen. Der skal han ha slått til sønnen i huset. Politiet rykket ut og pågrep mannen. Han blir avhørt på lensmannskontoret. Partene har hver sin forklaring av hva som har skjedd. Det er uklart hvor store skader fornærmede fikk, men faren tok ham med til legevakta i Arendal. Politiet har foreløpig ikke registrert alder på de involverte.

**KRISTIANSAND: Lusket i båthavn

23.00** Politiet ble tipset om at det lusket folk rundt i Hånesbukta med lommelykt. Politiet var rett over klokken 23 på plass på stedet.