KRISTIANSAND: Det var ved 18.30-tiden i kveld at en mann oppsøkte forretningen og krevde et sexleketøy. Butikkeier Sean H. Hoem hos Erotikkland var alene på jobb og opplevde opptrinnet som svært dramatisk.

– Han kom inn og ba meg om å gå ut. Så gikk han inn i leketøysavdelingen. Da jeg fulgte etter ba han meg om å forsvinne, ellers ville han slå meg ned. Han var så aggressiv at jeg var redd for å få rasert butikken, sier Hoem til fvn.no.

På avstand kunne han konstatere at den truende mannen tok med seg med seg et sexleketøy til en verdi av 329 kroner.

– Han var veldig truende. Hadde jeg ikke gjort som han sa, ville han ha slått meg, mener Hoem. Mannen som oppsøkte butikken i kveld skal ikke ha vært en kjenning for butikkeieren, men flere ganger den siste tiden skal personer ha stjålet fra forretningen.

– Denne gangen var det ikke store verdier, men en annen gang kan det være penger de er ute etter. Han som truet sa at det var ei jente som hadde sendt ham ut dit, avslutter Hoem.

Politiet har kikket etter tyven, men står uten spor i jakten.

– Politiet har vært ute og kikket etter ham. Han forsvant mot Shell, men vi fant ham ikke. Da står vi uten spor, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt, til fvn.no. Forholdet anses hos politiet som naskeri.