SONGDALEN: Det var klokken 23.19 at eieren av et drivhus på Nymoen i Songdalen oppdaget at uvedkommende hadde tatt seg inn i bygningen. Mannen dro ut og ba innbruddstyven om å fjerne seg. Det ville han ikke.

Sønnen i huset kom dermed til og la innbruddstyven i bakken mens de ventet på politiet.

Innbruddstyven ble kjørt til legevakt for sjekk etter hendelsen ettersom han fikk seg en smell i bakhodet. Etter legesjekk ble den unge mannen kjørt hjem til mamma, opplyser politiet.

**MANDAL: Sykkeltyveri

00.13** En sykkeleier kontaktet politiet og opplyste at tyver har vært i garasjen og stjålet sykkelen hans. Tyveriet vil bli anmeldt.

**RISØR: Naboer fryktet løshund

00.19** Beboere i Siris vei i Risør kontaktet politiet i natt da en diger løshund tasset rundt i nabolaget. Ifølge politiet skal naboene over lengre tid ha vært plaget av hunden. Det er snakk om en blanding av rottweiler og dobermann ifølge poliitet. En patrulje reiste til stedet og fanget hunden.

**ARENDAL: Slått ned utenfor Mc Donalds

00.23** To gutter skal ha blitt slått ned utenfor Mc Donalds i sentrum i natt. Guttene ønsket imidlertid ikke å oppgi hvem som stod bak overfor politiet. Saken ble derfor ikke videre etterforsket.

**ARENDAL: Jente nektet å gå

00.40** En mann måtte kontakte politiet da en kvinne nektet å forlate huset hans i natt. Da hun skjønte at mannen hadde kontaktet politiet, forlot hun likevel boligen.

**GRIMSTAD: Kuttet seg i hodet

00.42** En bilfører er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter en utforkjøring ved Ericson-bygget i Grimstad i natt. En passasjer ble påført et kutt i panna i sammenstøttet med grøfta. Han ble brakt til legevakta for sjekk. Den 22 år gamle sjåføren ble tatt med for blodprøvetakning.

**AUDNEDAL: Bil endte på taket

01.09** To personer kom fra det uten fysiske skader etter at bilen de satt i havnet på taket ved Ytre Øydna i natt. Ambulanse ble sendt til stedet. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

**SØGNE: 17-åring lagt til observasjon

01.24** En 17-åring fra Konsmo ble i natt lagt til observasjon ved Sørlandet sykehus Kristiansand etter at han ble funnet overstadig beruset ved Kiwi på Tangvall i Søgne. Gutten ble funnet på bakken. Politiet har varslet barnevernsvakta.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko i byen

01.27** En 47-åring fra Kristiansand ble i natt tatt med fem gram amfetamin og noe hasj på byen i Kristiansand. Politiet reiste hjem til mannen som følge av beslaget. Der ble det også funnet mindre mengder narkotika. Mannen blir anmeldet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i damenes dokø

01.32** Politiet måtte gripe inn da det oppstod full slåsskamp i damenes dokø på utestedet Havana Etcetera i Vestre Stradgate. Det er varslet at det kan komme en anmeldelse etter hendelsen.

**ARENDAL: Dyttet politimann

01.37** Politiet ble bedt om å komme til Langbrygga i natt da en mann ikke kunne oppførse seg. Mannen gikk i vranglås da politiet kom. Han dyttet blant annet til en politimann og blir anmeldt for dette.

**FLEKKEFJORD: Stjal plantede blomster

01.59** Politiet tok i natt en mann på fersken i det han stjal blomster plantet i et bed i Dokotor Krafts gate. Mannen ble bedt om å plante tilbake blomstene han hadde stjålet. Han blir anmeldt for hendelsen.

**GRIMSTAD: Uprovosert vold

02.30** En mann ble i natt pågrepet i Storgata i Grimstad etter ha å slått en person. Den fornærmede mannen ble påført et kutt over øyet. Volden skal ha skjedd uprovosert.

**KRISTIANSAND: Rev ned brannslukningsapparat

02.47** Politiet ble i natt kontaktet av veitrafikksentralen da alarmen gikk i det østgående løpet i Baneheitunnelen. Årsaken var at noen hadde revet ned et brannslukningsapparat. Politiet rykket ut til stedet og pågrep en 22-åring fra Vennesla. Det viste seg at mannen også hadde stjålet en sykkel fra området ved Slottet øverst i Markens gate. Mannen ble tatt med til arresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Innbruddsforsøk i hus

02.51** Tyver har i løpet av lørdag kveld forsøkt å bryte seg inn i et hus i Glimmerveien. Det er tydelige brytespor på verandadøra, ifølge politiet.

**ARENDAL: Slått i svime

02.51** En mann ble i natt slått så kraftig i hodet at han besvimte. Volden skjedde i sentrum av byen. Offeret ble brakt til legevakta i Arendal og gjerningspersonen er anmeldt. Han ble satt i arrest i Arendal i natt.

**ARENDAL: Tømte pulverapparat i tunnel

03.05** Vandaler tømte i natt en pulverapparat inne i Blødekjærtunnelen i Arendal. Politiet rykket ut til stedet, men pågrep ingen for ugjerningen.

**BYGLAND: Fyllekjører tatt på fersken

03.22** En 24-åring ble i natt tatt for fyllekjøring. Politiet hadde vært på et oppdrag som gjaldt festbråk og hadde observert mannen på stedet. Tjenestemennene visste at han var overstadig beruset da de så ham i trafikken like etter. Tjenestemennen fulgte etter bilen helt hjem. Der gikk de inn i huset og pågrep mannen og kjørte ham til legevakt for blodprøvetakning.