ARENDAL: — Skadene på 22-åringen viste seg å være mer omfattende enn det i utgangspunktet så ut til. Ved nærmere undersøkelser har han fått brudd på hjerneskallen, sier operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt.

22-åringen kom sammen med to bekjente fra Arendal til en hus i byen ved 23.30-tiden. Hva de tre skulle i huset, er ukjent.

Det oppstod bråk på stedet, og 21-åringen som bodde i huset slo en hammer i hodet på 22-åringen fra Grimstad. Da politiet ble tilkalt og kom til stedet, var det mye blod og en uoversiktlig situasjon inne i leiligheten.

21-åringen som er siktet for å ha påført 22-åringen hodeskadene, ble tatt med til politistasjonen for å bli avhørt. De to mennene fra Arendal som kom sammen med 22-åringen til stedet, ble også innbrakt av politiet. De kan kaste lys over motivet bak hendelsen.

— De 02-tiden natt til i går gikk opplysningene fra sykhuset ut på at 22-åringen var påført lettere hodeskader. Siden vi i går morges fikk opplyst at det kan var brudd på hodeskallen, sendte vi krimtekniker til stedet for å undersøke det nærmere, sier operasjonsleder Arne Arnesen.