MANDAL: — Den 18 år gamle mannen og hans 25 år gamle kamerat har tilstått å ha stjålet penger fra safen på bensinstasjonen. I tillegg har vi fortsatt en tredje kamerat, en 23 år gammel mandalitt, inne til avhør, forklarer Tor Åge Tronstad, politioverbetjent ved Mandal politistasjon til Fædrelandsvennen.

Tyveriet skjedde natt til fredag, da 18-åringen og de to kameratene kom på den døgnåpne bensinstasjonen rundt klokken 02.30 på natten. 18-åringen, som har vært ansatt siden mai, gikk bak disken og snakket med personen som var på jobb, og klarte samtidig å snike med seg nøkkelen til kontoret og safen. Tyveriet ble oppdaget et par timer senere av andre ansatte.

I går formiddag ble de tre mennene pågrepet hjemme hos 25-åringen. Politiet fant penger på bopelen, men verken daglig leder ved Mones Center, Vidar Bergheim, eller politiet vil si noe om hvor mye penger det dreier seg om.

— Det er en betydelig sum med penger det dreier seg om, sier Bergheim.

18-åringen og 25-åringen innrømte i avhør å ha stjålet pengene og ble sluppet fri i går kveld. 23-åringen sitter fortsatt på politistasjonen i Kristiansand, ettersom han ikke er ferdig avhørt ennå.