Fartstatt

KRISTIANSAND: En bilist mistet sertifikatet etter at han ble tatt for å kjøre i 86 kilometer i timen i 60-sonen i Baneheitunnelen. Han ble stanset av en politipatrulje klokken 22.09. Slagsmål

KRISTIANSAND: En 22 år gammel mann måtte overnatte i fyllearresten etter at han hadde stelt i stand bråk og slagsmål ved Kiwi i Kirkegata ved midnatt.

Slo ut rute

MANDAL: Politiet ble bedt om å bistå ambulansepersonell etter at en mannsperson hadde slått ut et vindu i en bolig i Mandal ved 00.30-tida. Det pågikk en fest i huset da mannen fant det for godt å knuse ruta. Han fikk kuttskader og måtte behandles på legevakta.

Skled ut

GRIMSTAD: Ingen kom til skade da en bli skled ut ved Kroken i Grimstad ved 00.30-tiden.

17-åring fyllekjørte

SØGNE: En 17 år gammel ungdom fra Søgne ble stanset på en moped klokken 01.51, mistenkt for promillekjøring.

Uten sertifikat

FROLAND: En 17 år gammel gutt ble stanset i Froland ved 01-tiden i en uregistrert bil og han hadde naturlig nok heller ikke sertifikat. Han vil bli anmeldt for forholdet.

Kraftig juling

LYNGDAL: En mann fikk seg kraftig juling i en privatbolig i Lyngdal ved 02.30-tide. Han ble så skadet at han måtte sendes til Sørlandets sykehus Kristiansand med ambulanse. Politiet har ennå ikke funnet gjerningsmannen, men driver med avhør av de som var til stede.

Truende samboer

GRIMSTAD: En kvinnen tok klokken 03.23 kontakt med politiet fordi hennes samboer oppførte seg sterkt truende overfor henne. Han måtte overnatte i fyllearresten.

Innbruddsforsøk

VENNESLA: En 42 år gammel mann ble innbrakt til arresten etter at han ble tatt på fersken i å forsøke å bryte seg inn på Vennesla hotell. Han vil bli anmeldt for skadeverk etter å ha slått inn noen vinduer.