Hus brant ned i Marnardal

MARNARDAL: Ingen personer kom til skade da et eldre trehus på Tønnesland brant ned til grunnen natt torsdag. Det var en eldre mann i huset da brannen startet ved 22.30-tiden onsdag kveld. Brannvesenet ble varslet og rykket ut til brannstedet, men huset stod ikke til å redde. Ifølge politiet var den eldste delen av huset over 350 år gammel.

Mye tyder på at brann i peisen spredte seg til andre deler av huset. På kort tid ble huset overtent.

Brann i bil

KRISTIANSAND: Like før klokken 23 onsdag kveld fikk politiet melding om at en utbrent bil står parkert et sted i Tveit.

Krattbrann ved Hortemo

SONGDALEN: Klokken 22.54 onsdag kveld fikk politiets operasjonssentral telefon fra en person, som fortalte at det var full fyr i krattet langs jernbanelinjen ved Hortemo stasjon.

Tatt for ulovlig kjøring

SONGDALEN: Natt til torsdag ble en person pågrepet av politiet på Volleberg for ulovlig kjøring på en crossykkel. Den 25 år gamle mannen, som er en kjenning av politiet, vil bli ilagt en bot for forholdet.

Innbrudd i frisørsalong

KRISTIANSAND: Natt til torsdag brøt en tyv seg inn i en frisørsalong i Tordenskjoldsgate i Kristiansand. Da innbruddet ble oppdaget rykket politiet ut til stedet. Like etter ble en 24 åring pågrepet med frisørartikler i en sekk. Mannen ble brakt i arrest og må forklare seg for politiet torsdag formiddag.

Innbrudd hos Expert på Evje

EVJE: Tyver brøt seg natt til torsdag inn i Expert-butikken i sentrum av Evje.

Tyveri av påhengsmotorer

LILLESAND: Natt til torsdag ble det stjålet tre påhengsmotorer fra Fjelldal i Lillesand. Ingen personer er så langt pågrepet i saken.