Svein Støle, mannen bak Pareto Finans, for tiden leder for Paretos New York-kontor (og opprinnelig mandalitt): «Bjarne Skeie er blant Norges aller største entreprenører, og en stor og fargerik bidragsyter til landets offshoremiljø. Han satser når andre ikke tør og holder ut når de fleste gir opp. Han har bygget opp flere internasjonalt anerkjente offshorebedrifter. Han er rett og slett en god forretningsmann.»

Einar Øgrey, næringslivsprofil, gründer og underleverandør av flere tusen kraner til Skeie-selskaper opp gjennom årene: «Bjarne viste tidlig teft. Han fikk fatt i ting og satte seg inn i ting. Han hadde større vyer enn alle andre og orienterte seg tidlig internasjonalt. Derfor var det så viktig at akkurat han skulle overta Hydralift da sjansen bød seg. Vi skulle hatt flere som ham på Sørlandet — knoppskytingen etter Bjarne Skeie har vært formidabel. Gratulerer på det hjerteligste, Bjarne!»

Erik Zachariasen og Tom Fedog, gründerne bak de raskt voksende boreteknologiselskapene Sense Technology og Sense Intellifield: «Han er fantastisk inspirerende å jobbe for. Ingen klarer som ham å få folk til å yte det umulige, til å tro - og få til - å slå svære amerikanske selskaper ned i støvlene med utgangspunkt i lille Kristiansand. Og for en teft han har! At han har vært vår store inspirator hele veien, er soleklart.»

Pete Miller, konsernsjef i National Oilwell Varco, verdens ledende selskap innen utstyr til oljebransjen: «Han er en fantastisk forretningsmann. Samtidig er han sterkt opptatt av de som jobber for ham. Da vi kjøpte Hydralift, var det en forutsetning fra hans side at de ansatte skulle komme godt ut av det. Jeg setter ham høyt.»

Tomas Leire og Peter J. Moe, omgangsvenner, forretningsmenn og tidvis samarbeidspartnere: «I business er han visjonær, langsiktig og steintøff, men samtidig rettferdig. Da barna var små, «stemplet» han hodet i overskapet ved oppvaskbenken. Gründerens tanker var da i hydraulikken, mens han samtidig skulle være (og er) en god far. Han er den aller beste kamerat, trofast, lojal, romslig og raus. Han bryr seg om sine venner og har godt humør.»

Birger Skeie, administrerende direktør i National Oilwell Norway og nær medarbeider gjennom snart 25 år (og firmenning, også han fra Eiken): «Han er en god læremester i butikkfaget. Han kan snu seg rundt på akkurat rett tidspunkt, på den måten er han en opportunist. Og så er han en uformell person og en alltid engasjert og inspirerende, men tidvis utålmodig sjef.»