gocart | Store, lille Tomas Eidjord parkerte igjen konkurrentene da han føk inn til sesongens sjette seier i Ålesund i helgen. Denne gang vant 12-åringen den tredje runden i Gigacupen, og nå leder han sin klasse formel mini med en margin på tre poeng til KNA Varnas Joakim Aasgard. Sistnevnte ble nummer tre i vest, slått av Tomas fra NAF Gocart Kristiansand og Olav Opås fra KNA Solør Motorsport.Nærmere 150 deltakere stilte til dyst i stevnet, og som så ofte før var det flest påmeldte i miniklassen. Tomas slet mer enn vanlig i de innledende racene, og startet med sjette beste spor i finalen etter en 18. plass på trening, en niendeplass på tidkjøring, samt en fjerdeplass og en tredjeplass i de to innledende heatene.I løpet av de tre første rundene hadde imidlertid Høvåg-ekspressen sikret seg ledelsen i finalen, og deretter var seieren aldri truet.PS! Kommende helg skal storebror Ole Martin (Petter Solberg Racing Team) kjøre NM på Gjøvik i den internasjonale klassen. Rune stensland