KRISTIANSAND: Like før klokken halv seks mandag morgen meldte Securitas fra til politiet om en bil som sto mistenkelig parkert midt i Markens gate i Kristiansand. Da politiet kom til stedet, kjørte bilen nedover gågata i stor fart.

— Det er vanskelig å si hvor fort den kjørte. Men det var høy hastighet, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset.

Politiet vurderte det som for stor risiko til å starte en forfølgelse. Bilen kjørte fra Markens gate og over i Elvegata, deretter videre til Lund hvor den forsvant.

— Det er en blå Nissan Sunny med registreringsnummer: RF 69194, sier Neset.

Skiltene er stjålet, og hører egentlig til en Volkswagen Golf.

SØR-AUDNEDAL: Natt til mandag kom politiet over en bil som inneholdt to stjålne PC-er. En 22 år gammel mandalitt ble pågrepet og er mistenkt for heleri. Han ble kjørt til sentralarresten i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Like før klokken halv åtte mandag morgen kom politiet over en mistenkelig bil som sto parkert i Fjellgata. Inne i bilen satt en 28 år gammel mann og en 34 år gammel dame. De var i besittelse av mindre mengder narkotika og to stjålne vognkort. Begge er i fra Kristiansand.