KRISTIANSAND: Brann i leilighet i Østre Ringvei

**KRISTIANSAND: Skadeverk på to biler

08.12** Det har vært innbrudd i to biler på Tjuvhelleren. Begge bilene er utsatt for skadeverk. I den ene bilen er det knust flere vinduer. Det er også slengt utstyr fra bilene på utsiden. Mindre gjenstander er stjålet.

ARENDAL: Innbrudd i barnehage

10.22 Det har vært innbrudd i Portveien barnehage i Julius Smithsvei i løpet av natta. En pc og uteutstyr er borte.

ARENDAL: Skiltkontroll i sentrum

11.40: To bilførere ble ilagt forelegg etter politikontrollen i formiddag, begge for å ha kjørt mot skiltingen.

MANDAL: Villmarkskjøring på Malmø

12.37: — Det er et gjentagende problem. Biler kjører i en vanvittig fart gjennom Langgata, sier operasjonsleder Jon Kvitne. I dag var politiet ute for å kikke etter en aktuell bil, men uten å finne den.

VENNESLA: Plaget av rusmisbrukere

13.40: Det meldes om flere rusmisbrukere som oppfører seg aggressivt og plagsomt i Torsbyveien. Politiet reiser til stedet, men finner ingen aktuelle personer.

VENNESLA: Mopedtyveri

13.44: Mopeden som ble stjålet fra industriområdet ved Holbæk er en svart Peugeot, registrert PF 8045. KRISTIANSAND: Pågrepet for bilbedrageri-forsøk

13.44: Bilutleiefirmaet på Kjevik kontaktet politiet om en mistenkelig bestilling. Firmaet som bestilte bilen, kjente ikke til den. - Og når personen dukket opp, var politiet på stedet. Vedkommende ble pågrepet, mistenkt for forsøk på bedrageri, sier operasjonsleder Kvitne.

KRISTIANSAND: Insisterte på reklamasjon

13.53: Securitas ba om bistand fra politiet. En kunde på Expert i Sørlandsparken var misfornøyd med en reklamasjon. Han nektet å høre på betjeningen, og nektet forlate stedet, sier Kvitne. Det gjorde 22-åringen likevel, etter hvert som politiet ankom.

ARENDAL: Krangel om penger

14.03: Krangelen på en adresse i Arendal skal ha dreid seg om et privatrettslig forhold - nærmere bestemt om penger. Situasjonen ble løst ved at en av partene fikk skyss videre av politiet.

KRISTIANSAND: Slo seg vrang

14.19: Politiet får melding om «en rabiat person» i et søppelrom i Festningsgata i Kristiansand. Til politiet hevder han å lete etter tomflasker. Vedkommende blir tatt med for en sjekk og løslatt.

KRISTIANSAND: Tatt med kniv

14.55: Mannen som stoppes av vektere i Markens gate har stjålet varer for 15 kroner. Han er også i besittelse av en kniv og valiumtabletter, og tas med videre av politiet.

KVINESDAL: Dødsulykke i Kvinesdal

ARENDAL: Tyveri på Amfi

16:10: To gutter stjal varer på Amfi Arena i Arendal. De ville heller ikke forlate stedet, men var likevel borte da politiet ankom.

KRISTIANSAND: Tredobbelt anmeldelse

17.21: Patruljen i Krisitansand kom over en bil som kjørte på gang- og sykkelstien på Hånes. Ettersom den lokale 18-åringen også kjørte uten førerkort og i en uregistrert bil, ventet en anmeldelse for tre forhold.

LINDESNES: Nesten kjørt ned av bensintyv