VENNESLA: — Vi har sjekket alt av videobilder som er mulig å finne, uten at vi har funnet noe, sier John Thomas Homme, lensmann i Vennesla og Iveland.

70-åringen gikk over parkeringsplassen ved Husmorhuset lørdag cirka klokka 01.30 da han ifølge egen forklaring ble brutalt slått ned bakfra og frastjålet lommeboka. Saken etterforskes foreløpig som en ranssak.

Mannen har vært på sykehuset til sjekk og er nå hjemme igjen med skader i hodet og opphovnet ansikt. Han har forklart at han ikke merket at noen nærmet seg ham, før han ble slått ned.

— Vi har avhørt fornærmede og noen vitner som har vært i sentrum i 01.30-tiden natt til lørdag, uten at det har ført oss nærmere noen mistenkte. Vi vet at det har vært personer i området som ikke har meldt seg og som vi ikke kjenner navnet på. Vi vil gjerne at disse melder seg, for vi er avhengige av vitner for å komme videre, sier Homme.Han mener fortsatt det er trygt å ferdes i Vennesla sentrum.

— Det er ikke vanlig at folk blir slått ned på vei hjem fra pub i Vennesla. Det har vært lite bråk rundt uteplasser og ellers i sentrum her i forhold til andre plasser, sier Homme.