**SONGDALEN: Buss fikk problemer

07.10:** Avtroppende operasjonsleder Øystein Vellesen ved Agder politidistrikt kan fortelle at det er trafikale problemer i Nodelandsbakken. — En buss står fast i en snøfonn, men det er passasje for mindre biler.

To timer senere melder overbetjent Magne Storaker ved operasjonssentralen (OPS-en) at veien er åpne igjen.

**TVEDESTRAND: Sperrer fylkesvei

07.25:** OPS-en melder om et vogntog som står fast like nord for fylkesvei 415 nord for Nes Verk. - Dansken står på tvers og sperrer veibanen, forteller Vellesen.

Viking Arendal har ikke fått melding om at det er vogntog der som trenger hjelp, så mye tyder på at tungtransporten har kommet seg videre for egen maskin.

**KRISTIANSAND: Trafikale problemer

07.59:** Politiet får inn melding om trafikale problemer i Tinnheiabakken, der et vogntog står fast. - Vogntoget er til hinder for trafikken, sier overbetjent Storaker.

**TVEDESTRAND: Trøbbel på E 18

08.49:** Et vogntog står fast like øst for Fianesvingen på E 18. - Kjøretøyet kommer brått på. Større kjøretøy kommer ikke forbi, opplyser Storaker.

— Klokken 9.19 melder patruljen fra Arendal tilbake at vogntoget har kommet seg videre, forteller overbetjenten noe senere.

**LISTER: Vogntog sperrer veien

08.52:** Et vogntog skal stå fast i bakken ved Skråveien fra Listerveien mot Lundevåg i Farsund. - Dette skaper problemer for trafikken. Vi har fått inn mange meldinger om vogntog som står i veikanten og legger på kjetting, forteller operasjonsleder Magne Storaker ved Agder politidistrikts operasjonssentral.

**AGDER: Flere skolekontroller

07.49-08.30:** Politiet i Arendal og Grimstad gjennomfører en rekke kontroller i forbindelse med Aksjon Trygg Skolevei. Les mer i egen sak. #abo

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

09.57:** Politiet i Arendal får inn melding om grovt tyveri fra bolig i Steinklevveien. - Det er så langt ingen oversikt over hva som er stjålet, melder Storaker i en Tweet.

**MANDAL: Trøbbel på E 39

12.50:** Operasjonssentralen ved Agder politidistrikt får inn melding om et vogntog som har problemer på E 39 øst av Mandal. - Vogntoget står fast i Suvatnebakken. Dirigering foregår på stedet, twitrer operasjonsleder Magne Storaker.