**BYGLAND: Stjålet bil

07.34:** En sølvgrå VW Caravelle skal ha blitt stjålet fra Grendi. Den har registreringsnummer CE 77673. **AGDER: Kriseøvelse

09.30:** Agder politidistrikt skal torsdag gjennomføre en øvelse som også innebærer øvelse på krisekommunikasjon. De varsler derfor om at de vil legge ut meldinger som ikke er reelle på sin twitterkonto, merket med ØVELSE.

**KRISTIANSAND: Anmeldte mopedfører

09.45:** En mopedfører uten gyldig førerkort ble stanset i Kvadraturen og anmeldt.

**ARENDAL: Påkjørt rådyr

09.49:** En rådyr ble påkjørt på Tromøya og senere avlivet på stedet. Viltnemda ble varslet.

**KRISTIANSAND: Aggressiv tigging

10.47:** Politiet fikk melding om pågående aggressiv tigging i Markens gate, men tiggerne var borte da patruljen kom til stedet.

**BYKLE: Redningsaksjon på gang

17.03:** Politiet melder om en pågående redningsaksjon ved Bjåen turisthytte. Operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overbetjent Ingrid Trønnes Mæhre, forteller at en dansk kvinne har ramlet og brukket beinet. — Politi, ambuanse, brannvesen og fjellredningstjenesten jobber på stedet. Grunnet meget dårlig vær i området er det ikke flyvær, sier Mæhre.

Ifølge Agder-politiet kom Fjellredningsgruppen ut med kvinnen klokka 18.10. - Hun blir sendt til legevakten. Hun er etter forholdene i god form, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Mistet lappen

17.47:** UP har hatt kontroll ved Mosby. Les mer i egen sak.

**EVJE OG HORNNES: Tapt hund ble funnet

20.21:** Operasjonsleder Mæhre melder via Twitter at det er funnet en sort blandingshund med noe hvit på snute og poter. - Eieren etterlyses. Hunden er tatt hånd om av en hundevenn, melder hun i en Tweet.

Syv minutter senere melder overbetjenten om saken på ny.

— Eieren av hunden har meldty seg og de er lykkelig forente. VOFF, melder Mæhre på Twitter.

**KRISTIANSAND: Falsk bøsseinnsamler

20.43:** Det skal være en falsk bøsseinnsamler på døren i Hånesområdet, ifølge Agder politidistrikts operasjonsleder Ingrid Trønnes Mæhre.

— Vedkommende ringer på dører og utgir seg for å samle inn penger til Kreftaksjonen, twitrer Mæhre.

— Dette er en falsk pengeinnsamling og vi er ops på saken, legger overbetjenten til.

Mæhre understreker at de som samler inn penger på vegne av Kreftaksjonen har dokumentasjon og merke som viser at de samler inn penger på vegne av Kreftasjonen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i båt

21.13:** Fra Ternevig båthavn kommer det inn melding om innbrudd i en båt. - Melder mener det kan ha vært innbrudd i flere båter, så vi oppfordrer publikum om å sjekke båten sin, melder Mæhre i en Tweet.

**GRIMSTAD: Pågrepet etter ruskjøring og brann

20.54:** Fra et boligområde øst av Grimstad får politiet inn melding om en person skal kjøre i påvirket tilstand, true naboene og fyre opp et bål.

— En mann er pågrepet, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Han har også vært skremmende og truende i sin oppførsel overfor naboer. Mannen ble derfor innbrakt og satt i sentralarresten. Hvor lenge han blir sittende der, vet jeg ikke, sier operasjonsleder ved Ader politidistritk, Ingrid Trønnes Mæhre.

Siktede har også fyrt opp et bål, som politiet har fått brannvesenet til å ta seg av.

— I forbindelse med at et bål var fyrt opp i et tettbebygd område, ble brannvesenet rekvirert av politiet. Vi har fått beskjed om at det er et stort bål som var for nær bebyggelsen. To mann fra brannvesenet er på stedet og slukker, sier brannsjef Tore Olsen ved Grimstad brannvesen.