**ARENDAL: Full slåsskamp

23.24:** Det kommer meldinger om full slåsskamp med mye hyl og skrik på en adresse på Saltrød. Politiet sender ut to patruljer og en 19 år gammel mann sendes først til legevakt for kontroll etter slag mot hodet, deretter havner han i arresten.

**KVINESDAL: Bil i brann

23.34:** Et gammelt bilvrak er satt fyr på ved Åmot i Kvinesdal.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

23.49:** Et utested i Vestre Strandgate ber om bistand etter restaurantbråk. Politiet innbringer en 20 år gammel mann fra Kristiansand som blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Skadeverk

23.55:** Det kommer melding om en beruset mann ved et utested på Langbryggen som bråker og har knust et gjerde. 24-åringen fra Arendal blir innbrakt og kan vente seg en anmeldelse.

**ARENDAL: Latet vannet

00.59:** En patrulje kommer over en 30 år gammel mann fra Arendal som urinerer i Tollbodgaten. Dette blir han anmeldt for.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.12:** Det meldes om slåsskamp inne på et utested i Tollbodgata. En 30 år gammel mann har fått et kutt i ansiktet og blir kjørt til legevakta, mens en 27 år gammel mann blir pågrepet på stedet, satt i arrest og anmeldt for legemsbeskadigelse.

**ARENDAL: UP-kontroll

01.33:** UP har hatt fartskontroll på fylkesvei 410 ved Hafstad. I 50-sonen ble en 23 år gammel mann fra Arendal tatt kjørende 79 km/t. Han anmeldes og får førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Slått av dame

01.38:** Ny slåsskamp, denne gang ved et utested i Festningsgata. En 30 år gammel mann skal ha blitt slått og sparket av en dame. Ingen vil derimot anmelde noe og det er ikke meldt om personskader.

**KRISTIANSAND: Ransalarm var dårlig spøk

02.09:** Les egen sak.

**FLEKKEFJORD: Skadeverk

02.10** : En 21 år gammel lokal mann blir observert mens han river ned et avløpsrør på et hotell og gjør hærverk på et rekkverk tilhørende nabobygget. De fornærmede vurderer å anmelde forholdene.

**MANDAL: UP-kontroll

21.15-02.15:** UP har gjennomført en fartskontroll på E 39 ved Mones. Det ble utstedt 31 forenklede forelegg og gjort to anmeldelser med førerkortbeslag. Høyeste målte hastighet var 101 km/t i 60-sonen.

**KRISTIANSAND: Latet vannet

02.24:** En 22 år gammel mann fra Porsgrunn blir pågrepet for å ha urinert på Dronningens gate. Mannen blir anmeldt og så dimittert fra stedet.

**RISØR: Hærverk

02.40:** Noen har knust ruter på en bensinstasjon i Risør. En patrulje finner fram til en mistenkt 31-åring som erkjenner forholdet. Han og fornærmede blir enig om erstatning og det blir ingen anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.43:** En politipatrulje kommer over en slåsskamp i Markens gate. En 20 år gammel mann fra Vennesla blir pågrepet og satt i arrest for ordensforstyrrelser og for å ha hindret politiet i arbeidet.

**ARENDAL: Forvirret mann på Libru

02.56:** Politiet får inn meldinger om en forvirret mann langs riksveien på Libru som skal være ute av stand til å ta vare på seg selv. En patrulje finner en veldig beruset 41 år gammel mann i skogkanten som ikke kan opplyse hvor han bor. Politiet får til slutt avklart hvor han bor og kjører han kjem til His.

**KRISTIANSAND: Slått ned av gjeng

02.57:** En 19 år gammel mann fra Kristiansand melder at han har blitt slått ned av en gjeng utenfor en Kiwi-butikk i sentrum. Han ble slått bevisstløs, men våknet og fikk ringt politiet. En patrulje kommer i kontakt med 19-åringen. Han har fått noe slag, men uvisst av hvem. Vurderer å anmelde i morgen.

**MANDAL: Påvirket bilist

03.08:** En patrulje stopper en bilist ved Mones i Mandal. Den 40 år gamle føreren fremstår påvirket og tas med til legevakt for blodprøver.

**KRISTIANSAND: Promillemistanke

03.31:** Politiet får flere tips om en bilist på E 18 som mistenkes å være beruset. Bilen blir stanset like øst for byen og mistankene viser seg å være berettiget. Den 21 år gamle bilføreren kjøres til legevakt for blodprøve og anmeldes.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

03.50:** Et vekterfirma melder om innbrudd i en bedrift i sentrum. En patrulje sendes til stedet og finner en åpen dør. Går gjennom bygget med vekter, men finner ingen gjerningsmann.

**GRIMSTAD: Brann i søppeldunker

04.46:** Det meldes om brann i flere søppeldunker i Vestregate. Klokka 04.55 melder brannvesenet at brannen er slukket.

**FARSUND: Brann i kjøkken

09.26:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Innbrudd

10.02:** Det har vært et innbrudd hos Betania i Grimstad. Døra er brutt opp og åstedet vil bli undersøkt av politiet.

**GRIMSTAD: Kjørte feil vei på E 18

10.48:** Les egen sak.

**HÆGEBOSTAD: Snøscooterulykke

11.07:** Les egen sak.

**MANDAL: Utforkjøring

13.45:** En bil har kjørt ut av veien ved Skagestadvannet på E 39. Sendes til legevakt med ambulanse for sjekk.

**FROLAND: Bil veltet

14.07:** En bil har veltet ved Hynnekleiv i Froland. En kvinne og et barn på 2 år satt i bilen. Begge uskadet, men kjøres til legevakt for sjekk.

**FARSUND: Krattbrann

14.20:** Det kommer melding om krattbrann på Maberg i Vanse. Viser seg å være barn som har lekt med fyrstikker.

**FARSUND: Stygg kjøring

18.12:** Politiet rykket ut til Vanse hvor de måtte formane en ung bilist om å kjøre penere. Telefoner til politiet gikk på at bilisten kjørte stygt.

**VENNESLA: Grovt tyvveri

18.31:** Smykker og en pc er stjålet fra et hus i Åsvegen i Vennesla. Det er foretatt åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Tente på papirer

19.58:** Politiet fikk melding om en person som tente på noe papir ved transportsentralen sine lokaler på Barbu. Da politiet kom fram fant de et lite bål, men personen som har tent opp var borte.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

21.56:** Innbrudd ved Joker-butikken i Skippergata. Les mer i egen sak.