På Torvet i Kristiansand klokka 12 fredag formiddag var Edru Livsstil som vanlig tilstedet for å opplyse om at det er åpent hus i Totalen hver fredag fra kl. 19.00: Sidsel Bergland Aas, Eva Linn Bergland Aas og Anne-Gerd Væting Sunde . Sistnevnte ba i tillegg om å få med budskapet på t-skjorten hennes: "NEI Motvind, Folkeaksjon mot vindmøller i Birkenes".

Arnstein Lauvås sto med plakaten "Stopp langingen", og han oppfordrer folk til å slutte å gi alkohol til mindreårige.

Fra Latin-Amerikagruppene var Daniel, Valentina og Bastian Herrera og Adolfo Paillacar på plass for å vise sin støtte til Mapuche-indianerne som kjemper for sin frihet i Chile.

Den Norske Turistforening Sør, representert ved Mona Hellum og Albert Rippel , informerer om at forholdene er fine i Setesdalsheiene, og fjellhyttene er åpne for besøkende.

Kari Lien, Anne Synnøve Svensson, Anne Kristin Undlien og Turid Janne Kvaløy fra Norsk Bibliotekforening inviterer til Bibliotekstafetten, lørdag 29.06 kl 13.00, med besøk av forfatterne Janne Leithe og Gaute Heivoll.

Jack Nielsen, Ragnar Nordheim og Anne Bergit Jørgensen informerer om at det hver søndag er mulig å bli med på togtur med Setesdalsbanen. Første tur går kl 11.30. Med en kjempestor plakat vil Erling Skovlund og Linn Olea Valle opplyse om at man kan bli med på rotur i Odderøya museumshavn fra 1. juli til 11.august kl 11-17. Tilbudet er gratis og er en del av Vest— Agder museets sommertilbud.

Signe Paulsen kom tilfeldigvis forbi da bildet skulle tas, og ble med for gøy.