Det har vært en rolig natt for politiet i Agder. De har til sammen loggført 30 hendelser.

– Vi tror grunnen til den stille natten er mye synlig politi, og at det har vært en kjølig natt, forteller operasjonsleder Hans Petter Osaland, ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

MANDAL: Kollisjon mellom traktor og bil

23.27: En personbil og en traktor kolliderte ved Jåbekk industriområde i Mandal. Det var kun materielle skader. Ei jente på 16 år var passasjer i bilen og ble sendt på legevakta for sjekk, men hun var i god behold. Partene ordnet opp seg imellom ved å skrive skademelding.

KRISTIANSAND: Tatt med falsk legitimasjon

23.58: Ei jente på 17 år har prøvd å komme seg inn på utestedet Spot i Dronningens gate i Kristiansand. Hun ble kjørt hjem til sine foreldre, og vil bli anmeldt for dette.

ARENDAL: Slo fremmed i hodet med flaske

00.25: Politiet fikk melding om slagsmål utenfor Castelle restaurant i Arendal. En mann skal ha slått en fremmed i hodet med en flaske. Den siktede, en mann på 22 år fra Arendal, ble pågrepet og satt i arresten. Politiet tror det har gått greit med den fornærmede mannen, som er fra Færvik.

KRISTIANSAND: Tatt for tagging og marihuana

00.24: Melding om at fem-seks unge menn sprayer og tagger rundt omkring i Kirkegata. Politiet møter og pågriper fem personer i alderen 17-20 år, fra Kristiansand og Søgne. — De ble tatt med til stasjonen, og overnattet i arresten i natt. Alle blir anmeldt for tagging, og vi fant marihuana på en av dem, sier Oseland.

KRISTIANSAND: Bråk utenfor pub

01.04: Politiet får melding om to personer som lager bråk utenfor Møllepuben i Rådhusgata. To personer blir bortvist, uten anmeldelse.

GRIMSTAD: Bevisstløs mann funnet

01.54: En ambulanse blir sendt til Storgata i Grimstad når politiet kommer over en bevisstløs mann som er slått ned. En 31 år gammel mann fra Grimstad er pågrepet og siktet. Fornærmede er en mann på 41 år fra Arendal. Skal etterforske videre i dag hva som skjedde.

ARENDAL: Drakk alkohol på offentlig sted

01.12: Seks til sju ungdommer ble bortvist etter å ha drukket på offentlig sted. En mann på 20 år ble tatt med og satt i drukkenskapsarrest.

LILLESAND: Urinering på offentlig sted

02.16: En 30 år gammel mann er anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i Vestre gate i Lillesand. Han kan vente seg et forelegg fra politiet.

ARENDAL: Samboer truet gravid kvinne

02.15: Melding fra gravid kvinne i syvende måned om at samboeren truer med å slå henne. Mannen på 32 år hadde drukket og var beruset. Politiet kommer og megler på stedet. Det viser seg at han ikke har slått, bare truet henne. Det endte med at mannen forlot stedet og sov hos en kamerat, mens kvinnen fikk noen råd av politiet.

KRISTIANSAND: Tok med øks på byen

02.24: En mann ble pågrepet i Tollbodgata. Han er mistenkt for å ha brukt narkotika. I tillegg hadde han med seg en øks på byen. Arresten. Politiet fant cirka sju gram hasj på ham. Den 39 år gamle mannen vil bli avhørt nå i formiddag.

KRISTIANSAND: Samleie utenfor hotell

02.48: Les saken her.

ARENDAL: Forslått mann i bil

02.56: En patrulje i Arendal kommer over en person som sover i en bil i Kittelsbuktveien. Motoren var kald, så politiet tror ikke mannen hadde kjørt, men han var blodig og forslått. Den 20 år gamle mannen fra Arendal ville ikke fortelle hva som hadde skjedd med ham.

FARSUND: Slagsmål

02.59: Det ble meldt om slagsmål utenfor Zakos restaurant i Farsund. En av partene hadde fått et slag, og trøyen hans var blitt ødelagt. Partene er to menn på 18 og 23 år fra Borhaug og Farsund. Politiet har notert seg de involverte, og det vil muligens komme en anmeldelse.

VENNESLA: Ville inn i huset

03.07: Politiet får melding om at noen romsterer på utsiden av et hus i Vennesla. Personen tar blant annet i dørhåndtaket. Når politiet dukker opp nekter personen å oppgi identifikasjon til politiet. Den 35 år gamle vendølen må dermed tilbringe natten i arresten.

MANDAL: 60 edru bilsjåfører

08.50: Politiet har gjennomført en promillekontroll mellom klokken åtte og ni i dag, i sentrum av Holum i Mandal. 60 biler ble kontrollert, og ingen ble tatt med promille, kun en bil fikk gebyr fordi en person ikke hadde på beltet.

ARENDAL: Innbrudd på Agder Auto

10.29: Noen knuste et vindu og brøt seg inn på Agder Auto i Myreneveien i Arendal. Kassaapparatet ble tømt. I tillegg ble en telefon, et navigasjonsapparat og iranske minnemynter, trolig i gull, stjålet.

FROLAND: Uheldig syklist

10.56: En syklist ble funnet bevegelsesløs i vegkanten ved Nesverk. Han ble sendt av gårde med ambulanse. – Han fikk seg en trøkk og noen skrubbsår, men vi tror han er i god behold, sier Osaland.

GJÆRSTAD: Ripte opp lakken på bil

11.08: En bil har blitt utsatt for hærverk ved Søndebru i Jærstad. Noen ripte opp lakken på den parkerte bilen i løpet av natta. Politiet venter en anmeldelse i løpet av dagen.

EVJE: Innbrudd på hytter

12.08: Det er meldt om innbrudd på flere hytter i Gautestad i Evje. Politiet vet ennå lite om hvilke hytter det gjelder, og hva som er blitt stjålet. De skal følge opp saken.

ARENDAL: Bensintanken stjålet

12.23: Noen stjal en bensintank fra en båt ved Mortenstøbakken i Arendal. Båteieren fant igjen tanken, men da var dem tom. Forholdet blir anmeldt på Arendal politistasjon.

KRISTIANSAND: Familievold på Slettheia

12.41: En utenlandsk kvinne ringte til politiet og fortalte at hun var blitt slått av mannen. Hun hadde låst seg inn på badet, og var bekymret. Kvinnen er gravid i tredje måned. Oseland forteller at de vil sørge for at kvinnen får en annen plass, og har gjort en avtale med mannen at han skal holde seg vekk en stund. Det ble ikke funnet noen synlige fysiske merker på kvinnen.

KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort 16.56: En bil ble stoppet i sentrum i rutinekontroll. Den 21-årige føreren av bilen hadde ikke førerkort, og har blitt anmeldt.

TVEDESTRAND: Russebuss i motorhaveri 18.45: En russebuss fikk motorhaveri på E18 ved Songedumpa i Tvedestrand. UP bistod med å hjelpe bilen bort fra stedet, så den ikke hindret trafikken.

SØGNE: Brann i båthus 19.40: Se egen sak.

KRISTIANSAND: Stakk fra politiet

21.05: To mopedister stakk fra politiet i Suldalen. Den ene kjørte en uregistrert moped. Begge personene er kjent for politiet. Etter stund traff politiet mopedførerne igjen og pågrep dem. Personene ble anmeldt for å ha stukket fra politiet og for å kjøre uregistrert moped. En av mopedene ble beslaglagt.

ARENDAL: Brann i container

21.51: Det ble oppdaget en brann i en container på Skibberhei på Hisøy. Der ble det pågrepet en mannsperson i 40-årene som mistenkes å ha påsatt brannen.