KRISTIANSAND: Yngvar Stiansen lo hjertelig da han traff sin gamle klassekamerat fra ungdomsskolen, KrFs førstekandidat Hans Fr. Grøvan, da KrF-toppene kom for å se på Vallhalla Verksted på Lund mandag formiddag.

KORTERMET: Feliciano Peres Rike ønsker Knut Arild Hareide velkommen til palleavdelingen, og lurer på om de kan gå i kortermet på Stortinget også. Hans Fr. Grøvan følger med Foto: Tore André Baardsen

Verkstedet driver varig tilrettelagt arbeid for 46 brukere. Behovet for slike plasser skal være stort, likevel er virksomheten noe redusert. Ledelsen informerte KrF-leder Knut Arild Hareide om at de nå skal legge om virksomheten. Pallesnekring lønner seg ikke. Fremover blir det satsing på service, for eksempel catering eller besøk hos gamle. Snømåking, hagearbeid. De mener de har mye å bidra med.På runden i fabrikken var det mye latter og glede. Feliciano Peres Rike hadde ett viktig spørsmål. Han lurte på om det er lov å gå i kortermet skjorte på Stortinget. Hareide svarte at det er lov på varme dager.

Hareide besøkte også Frelsesarmeen og BlåKors og Luftforsvarets skolesenter på Kjevik under sitt besøk i Kristiansand mandag.